Barion Pixel

Unakit ásvány nyaklánc

Unakit ásvány nyaklánc

Webáruházunkban egyedi elképzelések alapján készült, kézműves termékek közül válogathatsz. Az ékszereket ízléses organza tasakba csomagolva küldjük. A nyakláncot egyedileg a méretedre igazítjuk, a rendelésnél kérlek válaszd ki a számodra megfelelő méretet.

 

4590Ft4990Ft

Megosztási lehetőségek:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Leírás

A nyaklánc 6mm-es unakit ásványgyöngyökből készült, dísze az oldalt fúrt szintén unakit ásvány medál. A medál mérete 3-3,2 cm x 2,4-2,6 cm. A nyaklánc fém kiegészítőinek anyaga rozsdamentes acél.

Az ékszer ásványainak leírása:

UNAKIT – Hozzárendelhető csakrák a napfonat-csakra és a szív-csakra.
Csillagjegyek: Kos, Mérleg.
Az unakit nyugtató hatású, energiával tölt fel a testet-lelket egyaránt. Segíti a nyugodt pihenést, oldja a feszültséget, szorongást, támogató energiát ad a bánat, szomorúság feldolgozásához. Optimizmust, akaraterőt és önbizalmat ad az újrakezdéshez, segít feldolgozni életünk nehézségeit. Támogatja a szervezet regenerálódását, az immunrendszer működését, az emésztést, serkenti a hajnövekedést valamint jó hatással van a bőrre.

Fontos tudnod,hogy a leírásokban az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket ásványokkal foglalkozó szakirodalmakból és különböző weboldalakról gyűjtöttünk össze. Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki a hagyományos orvoslást és nem minősülnek gyógyászati eszköznek. Betegség esetén mindenképp fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

Forrás: Karen Frazier: Gyógyító kristályok, Michael Gienger: A kristálygyógyászat tankönyve, Judy Hall: Kristálybiblia kötetei, Google.

 

További információk

Méret

45 cm, 50 cm, 55 cm