Barion Pixel

Aura kvarc – Rózsakvarc – Zöld opál ásvány nyaklánc

Aura kvarc – Rózsakvarc – Zöld opál ásvány nyaklánc

Webáruházunkban egyedi elképzelések alapján készült, kézműves termékek közül válogathatsz. Az ékszereket ízléses organza tasakba csomagolva küldjük.

2990Ft

Megosztási lehetőségek:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Leírás

A nyaklánc 8mm-es aura kvarc és 6mm-es rózsakvarc, zöld opál ásványgyöngyökből készült. Az ékszer fém részeinek anyaga rozsdamentes acél. A lótusz dísz átmérője 15mm.

Az ékszer ásványainak leírása:

RÓZSAKVARC – Hozzárendelhető csakra a szív-csakra.
Csillagjegyek: Bika, Rák, Mérleg.
A rózsakvarc a feltétel nélküli szeretet és a béke köve. Nyugtat, biztat, önszeretetet biztosít. Bevonzza a szerelmet vagy meglévő kapcsolatunkat erősíti, enyhíti a szerelmi csalódást. Erősíti az idegeket, de alvási zavarok, mozgási és egyensúlyzavarok, „női” betegségek esetén is ajánlják.

ZÖLD OPÁL
Az opál növeli az intuíciót. Nyugtatólag hat az idegekre, fejleszti az önértékelést, növeli az életerőt. Támogatja egymás megértését és a kommunikációt. Finom rezgésű kő, amely kreativitásra ösztönöz. A zöld opál, tisztít és megfiatalít, elősegíti az érzelmi felépülést és hasznára válik a barátságoknak.

AURA KVARC – Hozzárendelhető csakrák a napfonat-csakra és a korona-csakra.
Annak ellenére, hogy az aura kvarcok mesterségesen előállított kristályok rendkívül erős az energiájuk, annak az alkímiai folyamatnak köszönhetően, amely az aranyat, a titánt, platinát, kobaltot a hegyikristályra rögzítik. Az különböző színű aura kvarcok egyedi hatásokat rendelkeznek , általánosságban tisztítják és harmonizálja a csakrákat, oldják a stresszt, a lelki blokkokat. Enyhítik a depresszió tüneteit, energiával töltik fel a testet, lelket egyaránt.

 

Fontos tudnod,hogy a leírásokban az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket ásványokkal foglalkozó szakirodalmakból és különböző weboldalakról gyűjtöttünk össze. Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki a hagyományos orvoslást és nem minősülnek gyógyászati eszköznek. Betegség esetén mindenképp fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

Forrás: Karen Frazier: Gyógyító kristályok, Michael Gienger: A kristálygyógyászat tankönyve, Judy Hall: Kristálybiblia kötetei, Google.

További információk

Méret

45 cm, 50 cm, 55 cm