Barion Pixel

Gránát – Bronzit – Nemesszerpentin – cseh gyöngy ékszer szett

Gránát – Bronzit – Nemesszerpentin – cseh gyöngy ékszer szett

Webáruházunkban egyedi elképzelések alapján készült, kézműves termékek közül válogathatsz. Az ékszereket ízléses organza tasakba csomagolva küldjük.

7990Ft8190Ft

Megosztási lehetőségek:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Leírás

Az ékszer szett nyakláncból, karkötőből és fülbevalóból áll. Készítéséhez 4, 6 és 8mm-es cseh gyöngyöket valamint 8mm-es gránát, bronzit és nemes szerpentin ásványgyöngyöket használtam, összesen 143 darabot, acélsodronyra fűzve acél kiegészítőkkel. A nyaklánc hossza 52 cm, a fülbevaló 3,5 cm, a karkötő mérete válaszható. A karkötő méretének kiválasztásánál a szoros csuklóméretedhez adj hozzá 1-1,5 cm kényelmi bőséget, majd az így kapott méretet jelöld meg a rendelésnél.

Az ékszer ásványainak leírása:

GRÁNÁT – Hozzárendelhető csakra a gyökér-csakra.
Csillagjegyek: Kos, Oroszlán, Ikrek, Skorpió, Nyilas, Bak.
A gránát hatékony energetizáló és regeneráló kő. Régen védelmet nyújtó talizmánként használták. Ajánlják krízisben, kilátástalannak tűnő helyzetek és trauma estén. Fokozza, aktivizálja a túlélési ösztönt, bátorságot, hitet ad reménytelennek tűnő helyzetekben. Aktivál más kristályokat és erősíti azok hatásait. Regenerálja a test sejtjeit, serkenti az anyagcserét, tisztítja és új energiával tölti fel a vért. Ajánlják gyulladások esetén, elősegíti a sebek gyógyulását, ásványi anyagok vitaminok felszívódását. Energiát, ellenállóerőt ad, támogatja az immunrendszert.

NEMESSZERPENTIN
Az önmagunkkal szembeni őszinteség köve.  Kiegyensúlyozottá és nyugodttá tesz, megtalálhatjuk vele belső békénket. Erősíti szellemi képességeinket, jótékony hatással bír krónikus fáradtság esetén. A szerpentin egyensúlyt teremt a szervezet magnéziumhiányos állapota esetén, ajánlják görcsök és a migrén minden fajtája ellen. Erősíti a test összes mirigyét, a beleket, szabályozza a szívműködést. Sámáni kő, segít megszabadulnunk a múlt hulladékától, hogy feltárhassuk lényünk magvát.

BRONZIT – Hozzárendelhető csakra a szakrális-csakra.
Csillagjegy: Oroszlán.
A Bronzit a nyugalom köve. Oldja a stresszt, a belső feszültséget, belső nyugalmat ad, növeli a tetterőt. Megőrzi a józan gondolkodást, a kontrollt. Erősíti az idegeket, görcsoldó és fájdalomcsillapító hatású, kimerültség esetén segíti a jó pihenést. Segít higgadtnak maradni, csillapítja az indulatokat, heves érzelmeket, valamint segítségünkre lehet abban, hogy ne ítélkezzünk mások felett, segíti a döntésképességet és határozott cselekvést ha megrekedünk egy negatív mintában, a bronzit felszabadít bennünket.

Fontos tudnod,hogy a leírásokban az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket ásványokkal foglalkozó szakirodalmakból és különböző weboldalakról gyűjtöttünk össze. Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki a hagyományos orvoslást és nem minősülnek gyógyászati eszköznek. Betegség esetén mindenképp fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

Forrás: Karen Frazier: Gyógyító kristályok, Michael Gienger: A kristálygyógyászat tankönyve, Judy Hall: Kristálybiblia kötetei, Google.

További információk

Méret

15 cm, 16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm