Barion Pixel

Polikróm jáspis ásvány karkötő

Polikróm jáspis ásvány karkötő

Webáruházunkban egyedi elképzelések alapján készült, kézműves termékek közül válogathatsz. Az ékszereket ízléses organza tasakba csomagolva küldjük. A karkötőt egyedileg a méretedre igazítjuk, a rendelésnél kérlek a szoros csuklóméreted jelöld meg.

2390Ft2790Ft

Megosztási lehetőségek:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Leírás

A karkötő rugalmas ékszerdamilra fűzött, 8mm-es polírozott, polikróm jáspis ásványgyöngyökből készült.

Az ékszer ásványainak leírása:

POLIKRÓM JÁSPIS – Hozzárendelhető csakra a gyökér-csakra.
Csillagjegy: Bika,Ikrek, Rák, Skorpió.
A polikróm jáspis erősen összekapcsolódik a Tűz elemével és megtestesíti a szenvedélyt, a gazdagságot, élénkséget, vitalitást és kreativitást. Erős földelő ásvány, központosító és stabilizáló energiákat tartalmaz. Energiája erőteljes és élettel teli, segít abban hogy megtaláljuk az utat életünk megújításához.

Fontos tudnod,hogy a leírásokban az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket ásványokkal foglalkozó szakirodalmakból és különböző weboldalakról gyűjtöttünk össze. Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki a hagyományos orvoslást és nem minősülnek gyógyászati eszköznek. Betegség esetén mindenképp fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

Forrás: Karen Frazier: Gyógyító kristályok, Michael Gienger: A kristálygyógyászat tankönyve, Judy Hall: Kristálybiblia kötetei, Google.

 

További információk

Méret

15 cm, 16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm, 20 cm, 21 cm