Barion Pixel

Faachát ásvány karkötő

Faachát ásvány karkötő

Webáruházunkban egyedi elképzelések alapján készült, kézműves termékek közül válogathatsz. Az ékszereket ízléses organza tasakba csomagolva küldjük. A karkötőt egyedileg a méretedre igazítjuk, a rendelésnél kérlek a szoros csuklóméreted jelöld meg.

2590Ft2790Ft

Megosztási lehetőségek:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Leírás

A karkötő rugalmas ékszerdamilra fűzött, 8mm-es faachát ásványgyöngyökből készült.

Az ékszer ásványainak leírása:

DENDRITES ACHÁT/FAACHÁT
Csillagjegyek: Bika, Ikrek, Rák, Skorpió.
A dendrites achát más néven faachát a bőség köveként ismert, gazdagságot és teljességet hoz az élet minden területén. Ez a kristály békés környezetet teremt, hozzá segít hogy élvezzünk minden pillanatot. A dendrites achát lassan dolgozik és időbe telik mire teljes mértékben kifejti hatását. Támogatást ad ahhoz hogy küzdelmes és zűrzavaros időszakokban se billenjünk ki egyensúlyunkból, stabilitást biztosít.Kitartóvá tesz és segít abban hogy az éltünkben jelentkező nehézségekre kihívásnak tekintsük. Megnyitja és összehangolja a csakrák működését ezáltal jótékonyan hat minden rendellenességre mely a csakrák kiegyensúlyozatlanságai okoznak. Jótékony hatással van az erekre, az idegekre és az idegrendszerre valamint a csontozatra. Serkenti a keringési rendszer működését.

Fontos tudnod,hogy a leírásokban az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket ásványokkal foglalkozó szakirodalmakból és különböző weboldalakról gyűjtöttünk össze. Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki a hagyományos orvoslást és nem minősülnek gyógyászati eszköznek. Betegség esetén mindenképp fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

Forrás: Karen Frazier: Gyógyító kristályok, Michael Gienger: A kristálygyógyászat tankönyve, Judy Hall: Kristálybiblia kötetei, Google.

További információk

Méret

15 cm, 16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm