Barion Pixel

Zöld opál – Jade ásvány fülbevaló

Zöld opál – Jade ásvány fülbevaló

Webáruházunkban egyedi elképzelések alapján készült, kézműves termékek közül válogathatsz. Az ékszereket ízléses organza tasakba csomagolva küldjük.

2490Ft

9 készleten

Megosztási lehetőségek:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Leírás

A fülbevaló fényes, ezüst színű, mandala mintázatú filigránból és 6mm-es zöld opál és jade ásványgyöngyökből készült. A filigrán és egyéb fémkiegészítők anyaga rozsdamentes acél. Teljes hossza 6cm. Kínálatunkban több változatban kapható.

Az ékszer ásványainak leírása:

JADE – Hozzárendelhető csakra a szív-csakra.
Csillagjegyek: Mérleg, Halak, Rák, Bika.
A jade elősegíti az anyagiakkal kapcsolatos pozitív gondolkodást és segíti értékelni, okosan használni azt amid van. Visszaadja a belső békét és nyugalmat. A bőség kristályaként is ismert. Elősegíti a méreganyagok kiválasztását, támogatja a testet, egyensúlyban tartja a bázis háztartást és a vízháztartást. Egyéb méregtelenítő kövekkel együtt használva erősítik egymás hatásait. Nyugtatja az idegeket, oldja a feszültséget, kimerültség esetén élénkítő hatású.

ZÖLD OPÁL
Az opál növeli az intuíciót. Nyugtatólag hat az idegekre, fejleszti az önértékelést, növeli az életerőt. Támogatja egymás megértését és a kommunikációt. Finom rezgésű kő, amely kreativitásra ösztönöz. A zöld opál, tisztít és megfiatalít, elősegíti az érzelmi felépülést és hasznára válik a barátságoknak.

Fontos tudnod,hogy a leírásokban az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket ásványokkal foglalkozó szakirodalmakból és különböző weboldalakról gyűjtöttünk össze. Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki a hagyományos orvoslást és nem minősülnek gyógyászati eszköznek. Betegség esetén mindenképp fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

Forrás: Karen Frazier: Gyógyító kristályok, Michael Gienger: A kristálygyógyászat tankönyve, Judy Hall: Kristálybiblia kötetei, Google.