Barion Pixel

Türkinit ásvány fülbevaló

Türkinit ásvány fülbevaló

Webáruházunkban egyedi elképzelések alapján készült, kézműves termékek közül válogathatsz. Az ékszereket ízléses organza tasakba csomagolva küldjük.

2490Ft

2 készleten

Megosztási lehetőségek:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Leírás

A fülbevaló fényes, ezüst színű, mandala mintázatú filigránból és 6mm-es türkinit ásványgyöngyökből készült. A filigrán és egyéb fémkiegészítők anyaga rozsdamentes acél. Teljes hossza 6cm. Kínálatunkban több változatban kapható.

Az ékszer ásványainak leírása:

TÜRKINIT /festett howlit/- Hozzárendelhető csakra a szakrális-csakra.
Csillagjegy: Bika, Vízöntő, Nyilas.
A súlyproblémákkal küszködő emberek köve. Segíti a fogyást és a salaktalanítást, csökkenti a folyadék raktározást. Enyhíti a bélzavarokat, gyomorégést, hányingert. Erősíti a kitartást és az akaratot, segíti a testi, lelki blokkok minden fajtájának leépítését.

Fontos tudnod,hogy a leírásokban az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket ásványokkal foglalkozó szakirodalmakból és különböző weboldalakról gyűjtöttünk össze. Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki a hagyományos orvoslást és nem minősülnek gyógyászati eszköznek. Betegség esetén mindenképp fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

Forrás: Karen Frazier: Gyógyító kristályok, Michael Gienger: A kristálygyógyászat tankönyve, Judy Hall: Kristálybiblia kötetei, Google.