Barion Pixel

Ónix ásvány nyaklánc – Hipersztén medállal

Ónix ásvány nyaklánc – Hipersztén medállal

Webáruházunkban egyedi elképzelések alapján készült, kézműves termékek közül válogathatsz. Az ékszereket ízléses organza tasakba csomagolva küldjük. A karkötőt egyedileg a méretedre igazítjuk, a rendelésnél kérlek a szoros csuklóméreted jelöld meg.

4290Ft4690Ft

Megosztási lehetőségek:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Leírás

A nyaklánc 6mm-es ónix ásványgyöngyökből készült, dísze az oldalt fúrt hipersztén ásvány medál. A medál mérete 3-3,2 cm x 2,5 cm. A nyaklánc fém kiegészítőinek anyaga rozsdamentes acél.

Az ékszer ásványainak leírása:

ÓNIX– Hozzárendelhető csakra a gyökér-csakra.
Csillagjegyek: Nyilas, Bak, Vízöntő.
Az ónix erőt ad, támogatást biztosít nehéz, zavaros,stresszes időszakokban és körülmények között. Fokozza az életerőt, következetességet és kitartást. Az ónix mentális erősítő amely csillapítja félelmeinket, aggodalmainkat. Támogatja a természetes egót. Véd a negatív befolyástól és energiáktól. Javítja a koncentrációt az analitikus gondolkodást. Ajánlják bánat és melankólia esetén is. Hatással van az immunrendszerre, csontozatra, fogakra, fülre és a vérre.

HIPERSZTÉN – Hozzárendelhető csakrák a napfonat-csakra, szív-csakra és a torok-csakra.
Csillagjegyek: Mérleg, Nyilas.
A hipersztén, másnéven paulinit a láncszilikátok között a piroxéncsoport leggyakoribb tagja, magnézium és vastartalmú szilikát ásvány. Színe fekete, feketés-barna, fémfényű. Elsősorban a feszültségek oldására, enyhítésére ajánlják, főleg azoknak, akik a feszültséget a gyomrukban érzik. A szakirodalom a fájdalom minden fajtája esetén ajánlja, de legfőképpen a gyomorbántalmakra – lehet akár idegi vagy akár lelki okokra visszavezethető gyomorfájás. Segítségünkre lehet, hogy kiegyensúlyozottak, nyugodtak legyünk mégis aktívak, dinamikusak, valamint abban, hogy a minket ért kritikákat elfogadjuk, helyén kezeljük és saját érdekeink, álláspontunk mellett kiálljunk.

Fontos tudnod,hogy a leírásokban az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket ásványokkal foglalkozó szakirodalmakból és különböző weboldalakról gyűjtöttünk össze. Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki a hagyományos orvoslást és nem minősülnek gyógyászati eszköznek. Betegség esetén mindenképp fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

Forrás: Karen Frazier: Gyógyító kristályok, Michael Gienger: A kristálygyógyászat tankönyve, Judy Hall: Kristálybiblia kötetei, Google.

További információk

Méret

45 cm, 50 cm, 55 cm