Barion Pixel

Achát ásvány nyaklánc

Achát ásvány nyaklánc

Webáruházunkban egyedi elképzelések alapján készült, kézműves termékek közül válogathatsz. Az ékszereket ízléses organza tasakba csomagolva küldjük.

6990Ft

Elfogyott

Megosztási lehetőségek:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Leírás

A nyaklánc 1mm-es viaszos szálra fűzött 8mm-es színezett achát és apatit ásványgyöngyökből készült, rozsdamentes acél kiegészítőkkel.
A lánc dísze a 7cm hosszú és 4cm széles achát szelet. A nyaklánc hossza 69cm.

A nyaklánc ásványainak leírása:

ACHÁT
Csillagjegyek: Bika, Ikrek, Oroszlán, Rák, Skorpió.
Az achát ásványt már az ókorban is nagy becsben tartották, mint szerencsehozó és védelmező követ. Erős földelő ásvány, támogatja fizikai, szellemi és érzelmi egészségünk. Nyugtató kő, oldja a stresszt, gyógyítja az érzelmi sérüléseket. Fejleszti a szellemi tevékenységet az emlékezőképességet. Az achát elnyeli a negatív energiákat, segíti a spirituális fejlődést, védi és tisztítja az aurát. Hatása rendkívül sokoldalú, fajtái egyedi tulajdonságokkal rendelkeznek. Általánosságban jótékony hatással vannak az immunrendszerre, emésztésre, a vérre, a pajzsmirigyre illetve a hasnyálmirigyre.

APATIT – Hozzárendelhető csakra a torok-csakra.
Csillagjegy: Ikrek.
Az apatit a megnyilatkozás köve. Fokozza az öntudatot, javítja az alkalmazkodó készséget, segíti a kommunikációt. Javítja az étvágyat, szervezetünk ellenálló képességét, erősíti az idegeket és az izomszöveteket. Ajánlják motorikus zavarok, ízületi bántalmak esetén. Regenerál, jó hatással van a csontozatra.

Fontos tudnod,hogy a leírásokban az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket ásványokkal foglalkozó szakirodalmakból és különböző weboldalakról gyűjtöttünk össze. Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki a hagyományos orvoslást és nem minősülnek gyógyászati eszköznek. Betegség esetén mindenképp fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

Forrás: Karen Frazier: Gyógyító kristályok, Michael Gienger: A kristálygyógyászat tankönyve, Judy Hall: Kristálybiblia kötetei, Google.