Barion Pixel

Regalit – cseh gyöngy ékszer szett

Regalit – cseh gyöngy ékszer szett

Webáruházunkban egyedi elképzelések alapján készült, kézműves termékek közül válogathatsz. Az ékszereket ízléses organza tasakba csomagolva küldjük.

7990Ft8190Ft

Megosztási lehetőségek:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Leírás

Az ékszer szett nyakláncból, karkötőből és fülbevalóból áll. Készítéséhez 4mm-es cseh gyöngyöket valamint 6 és 8mm-es fazettált, festett regalit ásványgyöngyöket használtam, összesen 143 darabot, acélsodronyra fűzve acél kiegészítőkkel. A nyaklánc hossza 48 cm, a fülbevaló 3,5 cm, a karkötő mérete válaszható. A karkötő méretének kiválasztásánál a szoros csuklóméretedhez adj hozzá 1,5 cm kényelmi bőséget, majd az így kapott méretet jelöld meg a rendelésnél.

Az ékszer ásványainak leírása:

REGALIT/CSÁSZÁRKŐ
Akaraterő és energia köve. Stresszes időkben támogat, nyugalmat és a teljesség érzését biztosítja. Gondoskodik a védelemről, elnyeli a negatív energiát, tisztítja és összehangolja a csakrákat, valamint az aurát. Tisztítja az elektromágneses és a környezeti szennyeződést Bátorságot biztosít ahhoz, hogy félelmet nem ismerve szembenézzünk a problémákkal, és elősegíti az önmagunkkal szembeni őszinteséget. Elősegíti az ásványi anyagok felszívódását, erősíti az immunrendszert. Bátorrá, dinamikussá, szellemileg élénkké tesz.Serkenti a keringést.

Fontos tudnod,hogy a leírásokban az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket ásványokkal foglalkozó szakirodalmakból és különböző weboldalakról gyűjtöttünk össze. Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki a hagyományos orvoslást és nem minősülnek gyógyászati eszköznek. Betegség esetén mindenképp fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

Forrás: Karen Frazier: Gyógyító kristályok, Michael Gienger: A kristálygyógyászat tankönyve, Judy Hall: Kristálybiblia kötetei, Google.

További információk

Méret

15 cm, 16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm