Barion Pixel

Turmalin ásvány karkötő

Turmalin ásvány karkötő

Webáruházunkban egyedi elképzelések alapján készült, kézműves termékek közül válogathatsz. Az ékszereket ízléses organza tasakba csomagolva küldjük. A karkötőt egyedileg a méretedre igazítjuk, a rendelésnél kérlek a szoros csuklóméreted jelöld meg.

5490Ft5890Ft

Megosztási lehetőségek:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Leírás

A karkötő rugalmas ékszerdamilra fűzött, 10-11mm-es kissé szabálytalan, vegyes színű turmalin ásványgyöngyökből készült.

Az ékszer ásványainak leírása:

TURMALIN – Hozzárendelhető csakrák a  gyökér-csakra és szív-csakra.
Csillagjegyek: Bak, Kos, Mérleg, Skorpió.
A turmalint már az ókorban is ismerték, azonban a sokszínűsége miatt gyakran összetévesztették más drágakövekkel. a 17. században bukkant fel először egyértelműen a turmalin „a sors minden viszontagságainak szilárdan ellenálló, letisztult bölcsesség szimbólumaként”. Az arab hagyományok a nap köveként említik, mely erősíti a szívet és véd a rémálmoktól. A turmalin elnevezés a „turmali” szingaléz szóból ered, ami vörös színre utal. Változatainak elnevezése lelőhelyük nevéből vagy fémtartalmából származtatják. Változatai között megtalálható a zöld színű verdelit vagy más néven brazíliai smaragd mely türelmessé, életvidámmá, nyitottá tesz. A kékszínű indigolit mely oldja a blokkolt érzéseket valamint a szellemi szabadságra való törekvést, az igazságérzetet, hűséget és az erkölcsöt erősíti. A vörös rubelit mely céltudatossá, rugalmassá, kapcsolatkeresővé, vállalkozó kedvűvé tesz. A drávit a segítőkészséget, a közösségi érzéket és fejleszti az empátiát. A fekete sörl mely véd a negatív gondolatoktól, oldja a feszültséget, higgadtságot hoz. A görögdinnye turmalin mely az értelmet, a szeretetet és a barátságot erősíti, oldja a félelmeinket enyhíti a depresszió tüneteit, biztonságérzetet ad.

Fontos tudnod,hogy a leírásokban az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket ásványokkal foglalkozó szakirodalmakból és különböző weboldalakról gyűjtöttünk össze. Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki a hagyományos orvoslást és nem minősülnek gyógyászati eszköznek. Betegség esetén mindenképp fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

Forrás: Karen Frazier: Gyógyító kristályok, Michael Gienger: A kristálygyógyászat tankönyve, Judy Hall: Kristálybiblia kötetei, Google.

További információk

Méret

15 cm, 16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm