Barion Pixel

Rózsakvarc – Lepidolit – Kunzit – Aura kvarc ásvány karkötő

Rózsakvarc – Lepidolit – Kunzit – Aura kvarc ásvány karkötő

Webáruházunkban egyedi elképzelések alapján készült, kézműves termékek közül válogathatsz. Az ékszereket ízléses organza tasakba csomagolva küldjük. A karkötőt egyedileg a méretedre igazítjuk, a rendelésnél kérlek a szoros csuklóméreted jelöld meg.

4290Ft4490Ft

Megosztási lehetőségek:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Leírás

A karkötő rugalmas ékszerdamilra fűzött, 8mm-es rózsakvarc, lepidolit, kunzit és aura kvarc ásványgyöngyökből készült, acél szív dísszel és nikkelmentes kiegészítőkkel.

Az ékszer ásványainak leírása:

RÓZSAKVARC – Hozzárendelhető csakra a szív-csakra.
Csillagjegyek: Bika, Rák, Mérleg.
A rózsakvarc a feltétel nélküli szeretet és a béke köve. Nyugtat, biztat, önszeretetet biztosít. Bevonzza a szerelmet vagy meglévő kapcsolatunkat erősíti, enyhíti a szerelmi csalódást. Erősíti az idegeket, de alvási zavarok, mozgási és egyensúlyzavarok, „női” betegségek esetén is ajánlják.

LEPIDOLIT – Hozzárendelhető csakra a korona-csakra.
Csillagjegy: Mérleg.
A lepidolit enyhíti a lelki terheinket, hatásos félelmekkel és haraggal szemben. Javítja az önfegyelmet, aktiválja döntőképességünket, segít céljaink elérésében. Nyugtató hatása miatt használatát javasolják, alvási zavarok, stressz, hiperaktivitás esetén. Jól hat a bőrre, a hormonrendszerre, enyhíti az idegfájdalmakat, ideggyulladásokat.

KUNZIT – Hozzárendelhető csakra a szív-csakra.
Csillagjegy: Halak.
SZERETET KŐ. A kunzit a szeretet, a nyugalom és a kreativitás köve. Felszabadít félelmeink, korlátaink alól, megtanít a megbocsátásra. Segíti a kommunikációt, a kritika elfogadását, fejleszti a tolerancia készséget, szolgálatkészségre tanít. Támogatja az immunrendszert, az idegrendszert és a keringést. Terhes nőknek is ajánlják, megkönnyíti a várandósság időszakát.

AURA KVARC – Hozzárendelhető csakrák a napfonat-csakra és a korona-csakra.
Annak ellenére, hogy az aura kvarcok mesterségesen előállított kristályok rendkívül erős az energiájuk, annak az alkímiai folyamatnak köszönhetően, amely az aranyat, a titánt, platinát, kobaltot a hegyikristályra rögzítik. Az különböző színű aura kvarcok egyedi hatásokat rendelkeznek , általánosságban tisztítják és harmonizálja a csakrákat, oldják a stresszt, a lelki blokkokat. Enyhítik a depresszió tüneteit, energiával töltik fel a testet, lelket egyaránt.

Fontos tudnod,hogy a leírásokban az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket ásványokkal foglalkozó szakirodalmakból és különböző weboldalakról gyűjtöttünk össze. Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki a hagyományos orvoslást és nem minősülnek gyógyászati eszköznek. Betegség esetén mindenképp fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

Forrás: Karen Frazier: Gyógyító kristályok, Michael Gienger: A kristálygyógyászat tankönyve, Judy Hall: Kristálybiblia kötetei, Google.

További információk

Méret

15 cm, 16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm