Barion Pixel

Malachit szemcse ásvány karkötő

Malachit szemcse ásvány karkötő

Webáruházunkban egyedi elképzelések alapján készült, kézműves termékek közül válogathatsz. Az ékszereket ízléses organza tasakba csomagolva küldjük. A karkötőt egyedileg a méretedre igazítjuk, a rendelésnél kérlek a szoros csuklóméreted jelöld meg.

3990Ft

Elfogyott

Megosztási lehetőségek:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Leírás

A karkötő memória drótra fűzött, 6-8mm-es malachit szemcse ásványgyöngyökből készült. A karkötő hossza 90cm.

Az ékszer ásványainak leírása:

MALACHIT – Hozzárendelhető csakra a szív-csakra.
Csillagjegy: Mérleg, Bika, Skorpió, Bak, Vízöntő.
A malachit
mindig és mindenhol a nők köve volt. Különböző kultúrákban mindig valamely istennőnek szentelték. Az ókori Egyiptomban Hathornak a szépség, az öröm, a szerelem és anyaság istennőjének, a görög-római világban Aproditének, a germán kultúrában pedig Freyjának a szerelem, termékenység és szépség istennőjének. A malachit az érzékiség, a szépség, az esztétika, a barátság és az igazság iránti érzékeket fejleszti valamint az empátia készségét. Oldja a félénkséget, bátortalanságot és a gátlásokat így elősegíti érzéseink kifejezését. Serkenti az idegi és az agyi tevékenységet, méregtelenítő hatású. Ajánlják menstruációs panaszok valamint egyéb „női problémák” kezelésére.

Fontos tudnod,hogy a leírásokban az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket ásványokkal foglalkozó szakirodalmakból és különböző weboldalakról gyűjtöttünk össze. Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki a hagyományos orvoslást és nem minősülnek gyógyászati eszköznek. Betegség esetén mindenképp fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

Forrás: Karen Frazier: Gyógyító kristályok, Michael Gienger: A kristálygyógyászat tankönyve, Judy Hall: Kristálybiblia kötetei, Google.