Barion Pixel

Kianit szemcse ásvány karkötő

Kianit szemcse ásvány karkötő

Webáruházunkban egyedi elképzelések alapján készült, kézműves termékek közül válogathatsz. Az ékszereket ízléses organza tasakba csomagolva küldjük. A karkötőt egyedileg a méretedre igazítjuk, a rendelésnél kérlek a szoros csuklóméreted jelöld meg.

2890Ft2990Ft

Megosztási lehetőségek:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Leírás

A karkötő rugalmas ékszerdamilra fűzött, 6-8mm-es gömbölyített kianit szemcse ásványgyöngyökből az angyalka medál pedig 8mm-es kék kvarc és 6mm-es aura kvarc ásványgyöngyökből készült acél és nikkelmentes kiegészítőkkel.

Az ékszer ásványainak leírása:

KIANIT – Hozzárendelhető csakra a torok-csakra.
Csillagjegyek: Bika, Mérleg, Szűz.
A kianit oldja a félelmeket, az érzelmi blokkokat és a stresszt. Megnyitja a torokcsakrát, megkönnyíti az önkifejezést és a kommunikációt. Erősíti a logikus és a lineáris gondolkodásra való képességet, serkenti a magasabb rendű tudatot. A kianit jótékonyan hat az izmok rendellenességeire, a lázra, a húgy– és ivarszervi rendszerre, a pajzsmirigyre, a mellékpajzsmirigyre, a mellékvesékre és az agyra. Segít a jin– és jang energia egyensúlyának megtartásában. A kianit azonnal összehangolja a csakrákat és a finom testeket, tisztítja az energiavonalakat és a meridiánokat. Mivel a kianit nem tartja meg a negativitást, sosem kell megtisztítani.

Fontos tudnod,hogy a leírásokban az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket ásványokkal foglalkozó szakirodalmakból és különböző weboldalakról gyűjtöttünk össze. Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki a hagyományos orvoslást és nem minősülnek gyógyászati eszköznek. Betegség esetén mindenképp fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

Forrás: Karen Frazier: Gyógyító kristályok, Michael Gienger: A kristálygyógyászat tankönyve, Judy Hall: Kristálybiblia kötetei, Google.

 

További információk

Méret

15 cm, 16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm