Barion Pixel

Kalcedon szemcse ásvány karkötő

Kalcedon szemcse ásvány karkötő

Webáruházunkban egyedi elképzelések alapján készült, kézműves termékek közül válogathatsz. Az ékszereket ízléses organza tasakba csomagolva küldjük. A karkötőt egyedileg a méretedre igazítjuk, a rendelésnél kérlek a szoros csuklóméreted jelöld meg.

1890Ft1990Ft

Megosztási lehetőségek:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Leírás

A karkötő rugalmas ékszerdamilra fűzött, 6-8mm-es kalcedon szemcse ásványgyöngyökből az angyalka medál pedig 8mm-es színezett jade és 6mm-es aura kvarc ásványgyöngyökből készült acél és nikkelmentes kiegészítőkkel.

Az ékszer ásványainak leírása:

KALCEDON – Hozzárendelhető csakra a torok-csakra.
Csillagjegy: Ikrek, Rák, Szűz, Nyilas, Bak.
A kalcedon belső nyugalmat biztosít tulajdonosa számára, fejleszti a kommunikációnkat, és magabiztosabbá tesz. Gyulladásgátló hatása van, csökkenti a magas vérnyomást, serkenti a belsőelválasztású mirigyek működését. Erősíti az immunrendszert, jótékony hatása van a hormontermelő mirigyekre, szabályozza a női hormonális ciklusokat. Gyógyító hatása kiterjed az anyagcserére, illetve ajánlott cukorbetegek számára is. Serkenti az agyi funkciókat, fejleszti az emlékezőképességet, így remek társunk lehet vizsgaidőszakban. A kalcedon gyógyítja a légúti megbetegedéseket, regenerálja a nyálkahártyákat, és kiválóan alkalmazhatjuk szem és fül panaszokra egyaránt. A kék vagy a rózsaszín kalcedont ajánlják szoptató édesanyáknak is, hiszen elősegíti a tejképződést. A kalcedon főleg a torokcsakra területén fejti ki hatását. A mentális problémák, mint dadogás és egyéb beszédzavarok is javulhatnak a kalcedontól. A torok területén jelentkező blokkokat felszámoló hatása miatt e kő ragadványneve: „a szónokok köve”. Ajánlják frontérzékenység esetén, illetve a segít a lelki traumák feldolgozásában is.

Fontos tudnod,hogy a leírásokban az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket ásványokkal foglalkozó szakirodalmakból és különböző weboldalakról gyűjtöttünk össze. Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki a hagyományos orvoslást és nem minősülnek gyógyászati eszköznek. Betegség esetén mindenképp fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

Forrás: Karen Frazier: Gyógyító kristályok, Michael Gienger: A kristálygyógyászat tankönyve, Judy Hall: Kristálybiblia kötetei, Google.

További információk

Méret

15 cm, 16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm