Barion Pixel

Hipersztén ásvány karkötő

Hipersztén ásvány karkötő

Webáruházunkban egyedi elképzelések alapján készült, kézműves termékek közül válogathatsz. Az ékszereket ízléses organza tasakba csomagolva küldjük. A karkötőt egyedileg a méretedre igazítjuk, a rendelésnél kérlek a szoros csuklóméreted jelöld meg.

8990Ft9990Ft

Megosztási lehetőségek:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Leírás

A karkötő rugalmas ékszerdamilra fűzött, 12mm-es hipersztén ásványgyöngyökből készült.

Az ékszer ásványainak leírása:

HIPERSZTÉN – Hozzárendelhető csakrák a napfonat-csakra, szív-csakra, és a torok-csakra.
Csillagjegyek: Mérleg, Nyilas.
A hipersztén, más néven paulinit a láncszilikátok között a piroxéncsoport leggyakoribb tagja, magnézium és vastartalmú szilikát ásvány. Színe fekete, feketés-barna, fémfényű. Elsősorban a feszültségek oldására, enyhítésére ajánlják, főleg azoknak, akik a feszültséget a gyomrukban érzik. A szakirodalom a fájdalom minden fajtája esetén ajánlja, de legfőképpen a gyomorbántalmakra – lehet akár idegi vagy akár lelki okokra visszavezethető gyomorfájás. Segítségünkre lehet, hogy kiegyensúlyozottak, nyugodtak legyünk mégis aktívak, dinamikusak, valamint abban, hogy a minket ért kritikákat elfogadjuk, helyén kezeljük és saját érdekeink, álláspontunk mellett kiálljunk.

Fontos tudnod,hogy a leírásokban az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket ásványokkal foglalkozó szakirodalmakból és különböző weboldalakról gyűjtöttünk össze. Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki a hagyományos orvoslást és nem minősülnek gyógyászati eszköznek. Betegség esetén mindenképp fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

Forrás: Karen Frazier: Gyógyító kristályok, Michael Gienger: A kristálygyógyászat tankönyve, Judy Hall: Kristálybiblia kötetei, Google.

További információk

Méret

15 cm, 16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm