Barion Pixel

Gabbró ásvány karkötő

Gabbró ásvány karkötő

Webáruházunkban egyedi elképzelések alapján készült, kézműves termékek közül válogathatsz. Az ékszereket ízléses organza tasakba csomagolva küldjük. A karkötőt egyedileg a méretedre igazítjuk, a rendelésnél kérlek a szoros csuklóméreted jelöld meg.

3990Ft4390Ft

Megosztási lehetőségek:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Leírás

A karkötő rugalmas ékszerdamilra fűzött, 10mm-es gabbró ásványgyöngyökből készült.

Az ékszer ásványainak leírása:

GABBRÓ
A gabbró a legelterjedtebb kőzetek egyike. A Föld óceánjai javának és a szárazföld jó részének alapzatát ez a kőzet alkotja. Erős földelő ásvány, véd az elektromágneses szennyeződétől és a negatív energiáktól. Rámutat az életünkben szükséges változásokra, lelki erőt kölcsönöz ezek megvalósításához valamint hatásosan oldja a stresszt. A gabbróról úgy tartják, kezeli a hőhullámokat és jótékonyan hat az immunrendszerre.

Fontos tudnod,hogy a leírásokban az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket ásványokkal foglalkozó szakirodalmakból és különböző weboldalakról gyűjtöttünk össze. Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki a hagyományos orvoslást és nem minősülnek gyógyászati eszköznek. Betegség esetén mindenképp fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

Forrás: Karen Frazier: Gyógyító kristályok, Michael Gienger: A kristálygyógyászat tankönyve, Judy Hall: Kristálybiblia kötetei, Google.

További információk

Méret

15 cm, 16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm