Barion Pixel

Bronzit ásvány karkötő

Bronzit ásvány karkötő

Webáruházunkban egyedi elképzelések alapján készült, kézműves termékek közül válogathatsz. Az ékszereket ízléses organza tasakba csomagolva küldjük. A karkötőt egyedileg a méretedre igazítjuk, a rendelésnél kérlek a szoros csuklóméreted jelöld meg.

3590Ft3990Ft

Megosztási lehetőségek:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Leírás

A karkötő rugalmas ékszerdamilra fűzött, 10mm-es bronzit ásványgyöngyökből készült.

Az ékszer ásványainak leírása:

BRONZIT – Hozzárendelhető csakra a szakrális-csakra.
Csillagjegy: Oroszlán.
A bronzit a nyugalom köve. Oldja a stresszt, a belső feszültséget, belső nyugalmat ad, növeli a tetterőt. Megőrzi a józan gondolkodást, a kontrollt. Erősíti az idegeket, görcsoldó és fájdalomcsillapító hatású, kimerültség esetén segíti a jó pihenést. Segít higgadtnak maradni, csillapítja az indulatokat, heves érzelmeket, valamint segítségünkre lehet abban, hogy ne ítélkezzünk mások felett. Segíti a döntésképességet és határozott cselekvést, ha megrekedünk egy negatív mintában, a bronzit felszabadít bennünket.

Fontos tudnod,hogy a leírásokban az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket ásványokkal foglalkozó szakirodalmakból és különböző weboldalakról gyűjtöttünk össze. Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki a hagyományos orvoslást és nem minősülnek gyógyászati eszköznek. Betegség esetén mindenképp fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

Forrás: Karen Frazier: Gyógyító kristályok, Michael Gienger: A kristálygyógyászat tankönyve, Judy Hall: Kristálybiblia kötetei, Google.

További információk

Méret

15 cm, 16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm