Barion Pixel

Botswana achát szemcse ásvány karkötő

Botswana achát szemcse ásvány karkötő

Webáruházunkban egyedi elképzelések alapján készült, kézműves termékek közül válogathatsz. Az ékszereket ízléses organza tasakba csomagolva küldjük. A karkötőt egyedileg a méretedre igazítjuk, a rendelésnél kérlek a szoros csuklóméreted jelöld meg.

1690Ft1890Ft

Megosztási lehetőségek:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Leírás

A karkötő rugalmas ékszerdamilra fűzött, 6-8mm-es gömbölyített botswana achát szemcse ásványgyöngyökből az angyalka medál pedig 8mm-es botswana achát és 6mm-es hegyikristály ásványgyöngyökből készült acél és nikkelmentes kiegészítőkkel.

Az ékszer ásványainak leírása:

BOTSWANA ACHÁT
Csillagjegy: Kos.

A botswana achát egy igazán különleges megjelenésű kő: rózsaszín, krémszín, barna és szürke színek keverednek benne, felületét pedig gyakran tarkítják mesés örvénylő vonalak. Sokan használják védő amulettként mai napig is. Ez a kő azoknak válhat igazán javára, akikben rengeteg elnyomott feszültség lappang. Nyugtató és szelíd energiája előmozdítja a belső stabilitást és arra ösztönöz, hogy megoldásokat találjunk problémáinkra, segíthet, hogy realizáljuk, felszínre hozzuk és megoldjuk ezeket. Ajánlják depresszió és szorongás esetén, valamint belső feszültség oldására. Elme és tudattisztító kő is, mert szembesít a haladásunkat gátló érzelmekkel, félelmekkel. A változásokhoz erőt ad és támogat. A mentális stabilitás erősítésével pedig növelheti a produktivitást is. Fokozza a kreativitást, ösztönzi a művészi kifejezést. A botswana achát minden csakrához kapcsolódik. Ösztönzi az örökös és állandó szeretetet, gyógyítja az érzelmi diszharmóniát, ami akadályozza a szeretet befogadását. Viselőjét emlékezteti az elfogadás és szeretet fontosságára, amiből rengeteg erőt meríthet a mindennapi életben és a problémák leküzdésében.

Fontos tudnod,hogy a leírásokban az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket ásványokkal foglalkozó szakirodalmakból és különböző weboldalakról gyűjtöttünk össze. Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki a hagyományos orvoslást és nem minősülnek gyógyászati eszköznek. Betegség esetén mindenképp fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

Forrás: Karen Frazier: Gyógyító kristályok, Michael Gienger: A kristálygyógyászat tankönyve, Judy Hall: Kristálybiblia kötetei, Google.

További információk

Méret

15 cm, 16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm