Barion Pixel

Apatit szemcse ásvány karkötő

Apatit szemcse ásvány karkötő

Webáruházunkban egyedi elképzelések alapján készült, kézműves termékek közül válogathatsz. Az ékszereket ízléses organza tasakba csomagolva küldjük. A karkötőt egyedileg a méretedre igazítjuk, a rendelésnél kérlek a szoros csuklóméreted jelöld meg.

2190Ft2390Ft

Megosztási lehetőségek:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Leírás

A karkötő rugalmas ékszerdamilra fűzött, 6-8mm-es gömbölyített apatit szemcse ásványgyöngyökből az angyalka medál pedig 8mm-es apatit és 6mm-es akvamarin ásványgyöngyökből készült acél és nikkelmentes kiegészítőkkel.

Az ékszer ásványainak leírása:

APATIT – Hozzárendelhető csakra a torok-csakra.
Csillagjegy: Ikrek.
Az apatit a megnyilatkozás köve. Fokozza az öntudatot, javítja az alkalmazkodó készséget, segíti a kommunikációt. Javítja az étvágyat, szervezetünk ellenálló képességét, erősíti az idegeket és az izomszöveteket. Ajánlják motorikus zavarok, ízületi bántalmak esetén. Regenerál, jó hatással van a csontozatra.

Fontos tudnod,hogy a leírásokban az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket ásványokkal foglalkozó szakirodalmakból és különböző weboldalakról gyűjtöttünk össze. Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki a hagyományos orvoslást és nem minősülnek gyógyászati eszköznek. Betegség esetén mindenképp fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

Forrás: Karen Frazier: Gyógyító kristályok, Michael Gienger: A kristálygyógyászat tankönyve, Judy Hall: Kristálybiblia kötetei, Google.

További információk

Méret

15 cm, 16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm