Barion Pixel

Angelit ásvány karkötő

Angelit ásvány karkötő

Webáruházunkban egyedi elképzelések alapján készült, kézműves termékek közül válogathatsz. Az ékszereket ízléses organza tasakba csomagolva küldjük. A karkötőt egyedileg a méretedre igazítjuk, a rendelésnél kérlek a szoros csuklóméreted jelöld meg.

4990Ft5390Ft

Megosztási lehetőségek:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Leírás

A karkötő rugalmas ékszerdamilra fűzött, 10mm-es angelit ásványgyöngyökből készült.

Az ékszer ásványainak leírása:

ANGELIT – Hozzárendelhető csakra a torok-csakra.
Csillagjegyek: Rák, Halak, Skorpió.
Az angelit a tudat köve, a békét és a testvériséget jelképezi. Segít abban, hogy elfogadóbbak legyünk. Gyógyír a lelki fájdalmakra, békességet és nyugodt érzést biztosít. Segít kiállni a lelki megrázkódtatásokat és legyőzni a bizonytalanságot. Erősíti a vese működését, támogatja a pajzsmirigyet.

Fontos tudnod,hogy a leírásokban az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket ásványokkal foglalkozó szakirodalmakból és különböző weboldalakról gyűjtöttünk össze. Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki a hagyományos orvoslást és nem minősülnek gyógyászati eszköznek. Betegség esetén mindenképp fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

Forrás: Karen Frazier: Gyógyító kristályok, Michael Gienger: A kristálygyógyászat tankönyve, Judy Hall: Kristálybiblia kötetei, Google.

További információk

Méret

15 cm, 16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm