Barion Pixel

Lepidolit ásvány medál

Lepidolit ásvány medál

Webáruházunkban egyedi elképzelések alapján készült, kézműves termékek közül válogathatsz. Az ékszereket ízléses organza tasakba csomagolva küldjük.

1790Ft

5 készleten

Megosztási lehetőségek:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Leírás

Lepidolitból készített, mindkét oldalán enyhén domború, szabálytalan, hosszúkás alakú medál. A szélessége 1,7-1,9cm, a magassága 3,5-3,8cm a fém alkatrészekkel együtt, melyek antiallergén bevonattal vannak ellátva. Felületén apró csiszolási hibák előfordulhatnak. A medálhoz külön vásárolható rozsdamentes acélból készült lánc valamint kínálatukban hozzá illő fülbevaló és karkötő is kapható.

LEPIDOLIT – Hozzárendelhető csakra a korona-csakra.
Csillagjegy: Mérleg.
A lepidolit enyhíti a lelki terheinket, hatásos félelmekkel és haraggal szemben. Javítja az önfegyelmet, aktiválja döntőképességünket, segít céljaink elérésében. Nyugtató hatása miatt használatát javasolják, alvási zavarok, stressz, hiperaktivitás esetén. Jól hat a bőrre, a hormonrendszerre, enyhíti az idegfájdalmakat, ideggyulladásokat.

Fontos tudnod,hogy a leírásokban az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket ásványokkal foglalkozó szakirodalmakból és különböző weboldalakról gyűjtöttünk össze. Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki a hagyományos orvoslást és nem minősülnek gyógyászati eszköznek. Betegség esetén mindenképp fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

Forrás: Karen Frazier: Gyógyító kristályok, Michael Gienger: A kristálygyógyászat tankönyve, Judy Hall: Kristálybiblia kötetei, Google.