Barion Pixel

Óceán jáspis ásvány medál

Óceán jáspis ásvány medál

Webáruházunkban egyedi elképzelések alapján készült, kézműves termékek közül válogathatsz. Az ékszereket ízléses organza tasakba csomagolva küldjük.

1490Ft

Elfogyott

Megosztási lehetőségek:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Leírás

Óceán jáspis készített, mindkét oldalán enyhén domború, szabálytalan, ovális alakú medál. A szélessége 1,5 – 1,7cm, a magassága 3,3 – 3,5cm a fém alkatrészekkel együtt, melyek antiallergén bevonattal vannak ellátva. Felületén apró csiszolási hibák előfordulhatnak. A medálhoz külön vásárolható rozsdamentes acélból készült lánc valamint kínálatukban hozzá illő fülbevaló és karkötő is kapható.

ÓCEÁN JÁSPIS
A óceán jáspis érzelmeket gyógyító hatása igen erőteljes. Segíti önmagunk és mások elfogadását, támogatja szellemi fejlődésünket. Növeli türelmünket és pozitív vibrációjának segítségével növeli jókedvünket. Az óceán jáspist ajánlják emésztőrendszeri problémák esetén, csökkenti ezen területek fájdalmát, gyulladásos megbetegedéseit valamint a torok és hangszálak megbetegedésinél is alkalmazzák. Minden csakrához és csillagjegyhez kapcsolódik.

Fontos tudnod,hogy a leírásokban az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket ásványokkal foglalkozó szakirodalmakból és különböző weboldalakról gyűjtöttünk össze. Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki a hagyományos orvoslást és nem minősülnek gyógyászati eszköznek. Betegség esetén mindenképp fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

Forrás: Karen Frazier: Gyógyító kristályok, Michael Gienger: A kristálygyógyászat tankönyve, Judy Hall: Kristálybiblia kötetei, Google.