Barion Pixel

Botswana achát ásvány medál

Botswana achát ásvány medál

Webáruházunkban egyedi elképzelések alapján készült, kézműves termékek közül válogathatsz. Az ékszereket ízléses organza tasakba csomagolva küldjük.

1490Ft

Elfogyott

Megosztási lehetőségek:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Leírás

Botswana achátból készített, mindkét oldalán enyhén domború, szabálytalan alakú medál. A szélessége 1,7 – 1,9cm, a magassága 2,5 – 2,8cm a fém alkatrészekkel együtt, melyek antiallergén bevonattal vannak ellátva. Felületén apró csiszolási hibák előfordulhatnak. A medálhoz külön vásárolható rozsdamentes acélból készült lánc valamint kínálatukban hozzá illő fülbevaló és karkötő is kapható.

BOTSWANA ACHÁT
Csillagjegy: Kos.
A botswana achát egy igazán különleges megjelenésű kő: rózsaszín, krémszín, barna és szürke színek keverednek benne, felületét pedig gyakran tarkítják mesés örvénylő vonalak. Sokan használják védő amulettként mai napig is. Ez a kő azoknak válhat igazán javára, akikben rengeteg elnyomott feszültség lappang. Nyugtató és szelíd energiája előmozdítja a belső stabilitást és arra ösztönöz, hogy megoldásokat találjunk problémáinkra, segíthet, hogy realizáljuk, felszínre hozzuk és megoldjuk ezeket. Ajánlják depresszió és szorongás esetén, valamint belső feszültség oldására. Elme és tudattisztító kő is, mert szembesít a haladásunkat gátló érzelmekkel, félelmekkel. A változásokhoz erőt ad és támogat. A mentális stabilitás erősítésével pedig növelheti a produktivitást is. Fokozza a kreativitást, ösztönzi a művészi kifejezést. A botswana achát minden csakrához kapcsolódik. Ösztönzi az örökös és állandó szeretetet, gyógyítja az érzelmi diszharmóniát, ami akadályozza a szeretet befogadását. Viselőjét emlékezteti az elfogadás és szeretet fontosságára, amiből rengeteg erőt meríthet a mindennapi életben és a problémák leküzdésében.

Fontos tudnod,hogy a leírásokban az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket ásványokkal foglalkozó szakirodalmakból és különböző weboldalakról gyűjtöttünk össze. Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki a hagyományos orvoslást és nem minősülnek gyógyászati eszköznek. Betegség esetén mindenképp fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

Forrás: Karen Frazier: Gyógyító kristályok, Michael Gienger: A kristálygyógyászat tankönyve, Judy Hall: Kristálybiblia kötetei, Google.