Barion Pixel

Mérleg horoszkóp ásvány karkötő

Mérleg horoszkóp ásvány karkötő

Webáruházunkban egyedi elképzelések alapján készült, kézműves termékek közül válogathatsz. Az ékszereket ízléses organza tasakba csomagolva küldjük. A karkötőt egyedileg a méretedre igazítjuk, a rendelésnél kérlek a szoros csuklóméreted jelöld meg.

4490Ft5290Ft

Megosztási lehetőségek:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Leírás

A karkötő rugalmas ékszerdamilra fűzött, 8mm-es turmalin ásványgyöngyökből készült, nikkelmentes kiegészítővel.

A Mérleg csillagjegy ásványai a rodokrozit, rózsakvarc, akvamarin, aventurin, turmalin, amazonit, topáz, hegyikristály, jade, malachit, türkiz, türkinit, smaragd, kunzit, lepidolit, morganit, mookait, ametrin, prehnit, jáspis, napkő.

Az ékszer ásványainak leírása:

TURMALIN/SÖRL – Hozzárendelhető csakra a gyökér-csakra.
Csillagjegyek: Kos, Mérleg, Ikrek, Bak, Skorpió, Bika.
A fekete turmalin más néven sörl, segíti a méregtelenítés folyamatát a nehézfémek leépítését amelyek a szervezetben felhalmozódva nehezen gyógyítható betegségek kialakulásához vezethetnek. Energiával tölti fel a szervezetet és gondoskodik annak zavartalan áramlásáról. Jó immunerősítő, kiváló földelő ásvány. Segít viselőjének abban, hogy könnyebben megbirkózzon lelki terheivel, oldja az energia blokádokat, tisztítja az aurát. Erősíti az önbizalmat, pozitív hozzáállásra és önzetlenségre ösztönöz. Segíti a pihentető, mély alvást.

Fontos tudnod,hogy a leírásokban az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket ásványokkal foglalkozó szakirodalmakból és különböző weboldalakról gyűjtöttünk össze. Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki a hagyományos orvoslást és nem minősülnek gyógyászati eszköznek. Betegség esetén mindenképp fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

Forrás: Karen Frazier: Gyógyító kristályok, Michael Gienger: A kristálygyógyászat tankönyve, Judy Hall: Kristálybiblia kötetei, Google.

További információk

Méret

15 cm, 16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm, 20 cm, 21 cm