Barion Pixel

Halak horoszkóp ásvány karkötő

Halak horoszkóp ásvány karkötő

Webáruházunkban egyedi elképzelések alapján készült, kézműves termékek közül válogathatsz. Az ékszereket ízléses organza tasakba csomagolva küldjük. A karkötőt egyedileg a méretedre igazítjuk, a rendelésnél kérlek a szoros csuklóméreted jelöld meg.

2790Ft3190Ft

Megosztási lehetőségek:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Leírás

A karkötő 8mm-es matt mokait ásványgyöngyökből készült, nikkelmentes kiegészítővel.

A Halak csillagjegy ásványai az ametiszt, fluorit, szodalit, zafír, akvamarin, jade, hegyikristály, türkiz, türkinit, holdkő, amazonit, lapis lazuli, mokait, opál, kunzit, angelit, jáspis, fluorit.

Az ékszer ásványainak leírása:

MOKAIT – Hozzárendelhető csakra a gyökér-csakra.
Csillagjegyek: Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Skorpió, Nyilas, Halak, Szűz, Bak.
A mokait jáspis harmonizáló hatását kifejti egész testünkre. Kiegyensúlyozottabbá tesz, a belső nyugalom és béke érzését kelti bennünk, szellemi túlterheltség esetén is ajánlják. Vitalizál, erőt ad, könnyebbé teszi a fizikai igénybevételt. Segíti a sebek gyógyulását, erősíti az immunrendszert és a hasnyálmirigyet, tisztító hatással van a vérre.

Fontos tudnod,hogy a leírásokban az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket ásványokkal foglalkozó szakirodalmakból és különböző weboldalakról gyűjtöttünk össze. Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki a hagyományos orvoslást és nem minősülnek gyógyászati eszköznek. Betegség esetén mindenképp fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

Forrás: Karen Frazier: Gyógyító kristályok, Michael Gienger: A kristálygyógyászat tankönyve, Judy Hall: Kristálybiblia kötetei, Google.

További információk

Méret

16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm, 20 cm, 21 cm