Barion Pixel

Csakra harmonizáló ásvány karkötő

Csakra harmonizáló ásvány karkötő

Webáruházunkban egyedi elképzelések alapján készült, kézműves termékek közül válogathatsz. Az ékszereket ízléses organza tasakba csomagolva küldjük. A karkötőt egyedileg a méretedre igazítjuk, a rendelésnél kérlek a szoros csuklóméreted jelöld meg.

2790Ft2990Ft

Megosztási lehetőségek:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Leírás

A karkötő rugalmas ékszerdamilra fűzött, 8 mm-es karneol és matt achát ásványgyöngyökből készült, acél kiegészítőkkel. A karkötő ásványai a szakrális-csakrához kapcsolódnak.

KREATÍV VAGYOK!
A szakrális csakra, színe a narancssárga. Ez a csakra a nemi szervek működését és a nemi energiát szabályozza. A has, a nemi szervek és a hát alsó részében helyezkedik el.  Az önbecsülést képviseli, az alkalmazkodás képességét adja, az öröm és az élvezetek helye, lehetővé teszi a másokkal való összekapcsolódást. Ha ez a csakra beszűkül, vagy az energia megreked, előfordulhatnak epe-, májproblémák, depresszió vagy az idegrendszerrel kapcsolatos problémák. Alulműködésére utal a túlzott fáradékonyság, alacsony libidó, túlzott félénkség és visszahúzódása, túlműködésére utaló érzés a túlzott érzelmesség, de a függőségek és szorongások is ide köthetők. A narancsszínű ásványok élénkítenek, vitalizálnak. Jó hatással vannak a keringésre, az erekre biztosítják az egyenletes energiaelosztást testünkben. Jótékonyan hatnak az anyagcserére, a nemi szervek működésére, a szövetek növekedésére. Lelki síkon az életminőségre hatnak. A narancsszín vidámságot, örömöt hoz, harmóniát és egyensúlyt teremt. Erősíti az igazságérzetet, a kreativitást és a spontaneitás készségét. A csakrához kapcsolódó ásványok: karneol, narancs holdkő, vörös jáspis, tűzopál.

Az ékszer ásványainak leírása:

ACHÁT
Csillagjegyek: Bika, Ikrek, Oroszlán, Rák, Skorpió.
Az achát ásványt már az ókorban is nagy becsben tartották, mint szerencsehozó és védelmező követ. Erős földelő ásvány, támogatja fizikai, szellemi és érzelmi egészségünk. Nyugtató kő, oldja a stresszt, gyógyítja az érzelmi sérüléseket. Fejleszti a szellemi tevékenységet az emlékezőképességet. Az achát elnyeli a negatív energiákat, segíti a spirituális fejlődést, védi és tisztítja az aurát. Hatása rendkívül sokoldalú, fajtái egyedi tulajdonságokkal rendelkeznek. Általánosságban jótékony hatással vannak az immunrendszerre, emésztésre, a vérre, a pajzsmirigyre illetve a hasnyálmirigyre.

KARNEOL – Hozzárendelhető csakrák a gyökér-csakra és a szakrális-csakra.
Csillagjegyek: Kos, Bika, Ikrek, Oroszlán, Szűz, Vízöntő, Skorpió, Rák.
A karneol életszeretetre tanít, felszabadítja bennünk az örömöt. Fokozza a kreativitást az önbecsülést, ráébreszt önmagunk értékeire. Oldja a félelmet, fájdalmat és a bizonytalanságot. A karneolt ajánlják anyagcsere zavarok, gyomor és bélproblémák valamint “női” betegségek esetén. Jól hat a vérre és az idegekre.

Fontos tudnod, hogy a leírásokban az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket ásványokkal foglalkozó szakirodalmakból és különböző weboldalakról gyűjtöttünk össze. Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki a hagyományos orvoslást és nem minősülnek gyógyászati eszköznek. Betegség esetén mindenképp fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

Forrás: Karen Frazier: Gyógyító kristályok, Michael Gienger: A kristálygyógyászat tankönyve, Judy Hall: Kristálybiblia kötetei, Google.

További információk

Méret

15 cm, 16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm