Barion Pixel

Csakra harmonizáló ásvány karkötő

Csakra harmonizáló ásvány karkötő

Webáruházunkban egyedi elképzelések alapján készült, kézműves termékek közül válogathatsz. Az ékszereket ízléses organza tasakba csomagolva küldjük. A karkötőt egyedileg a méretedre igazítjuk, a rendelésnél kérlek a szoros csuklóméreted jelöld meg.

3290Ft3490Ft

Megosztási lehetőségek:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Leírás

A karkötő rugalmas ékszerdamilra fűzött, 8 mm-es fluorit és hegyikristály ásványgyöngyökből készült, acél kiegészítőkkel. A karkötő ásványai a korona-csakrához kapcsolódnak.

BÉKÉBEN VAGYOK!
A korona csakra, színei az ibolya, fehér vagy arany. Ez a csakra a fejtetőnél található, itt van a tudatosság központja, ez a fő kapocs a látható és láthatatlan világ között. Itt tapasztalod meg a bölcsességet, a megértést és a spirituális kötődést. Ha a csakra zárt problémák adódhatnak a mellékvesével és a pajzsmiriggyel.  Alulműködésére utal a céltalanság, frusztráció, erős bizonytalanság, alacsony energia szint, túlműködése esetén jellemző a gyakori migrén, a makacs küldetés tudat illetve a felsőbbrendűség érzése. Az ibolyaszínű ásványok megtisztítanak, felszabadítanak. Serkentik az agy működését, jó hatással vannak a tüdőre, légutakra és a bőrre. Az ibolyaszín megkönnyebbülést hoz bánat és szomorúság esetén, segít a traumák feldolgozásában. Általuk kommunikatívabbá, nyitottabbá válhatunk mások iránt. Energetikailag és szellemileg is védelmet biztosítanak, nyugalmat, higgadtságot teremtenek.  A korona csakrához kapcsolódnak a tiszta, világos ásványok is, melyek elnyelés nélkül vernek vissza minden fényt és színt, más szóval semlegesen és teljességgel továbbítják azt, így erősítve és támogatva mind azt, ami jelenleg is adott. Ezek az ásványok kiválóan alkalmasak a hiánytünetek energiapótlására, erősítik más ásványok hatásait. Lelki síkon azt serkentik, amit látunk bennük, tisztaságot és világosságot. Szellemi síkon ezek az ásványok a mindent megvalósítani képes teremtő erőt jelképezik. A csakrához kapcsolódó ásványok: ametiszt, fluorit, hegyikristály, ametrin, holdkő, szugilit.

Az ékszer ásványainak leírása:

HEGYIKRISTÁLY
Csillagjegyek: Ikrek, Kos, Halak, Bak, Mérleg, Oroszlán, Rák.
A hegyikristály tiszta és világos kvarckristály. A görögök véglegesen megfagyott vízjégnek („krystallos”) a hegyikristályt, más kultúrák pedig gyógy- és varázskőként becsülték, amely elűzi a démonokat és a betegségeket, erőt és energiát ad. A hegyikristály minden gyógyító kövek „legjobbja” a mesterkristályok egyike. Erősíti a testet, lelket és a szellemet egyaránt. Fokozza, erősíti az összes ásvány hatását. A hegyikristály gyógyító hatását végtelennek mondják.

FLUORIT
Csillagjegyek: Vízöntő, Halak.
A szivárvány fluorit ragyogó színű sávjaival valószínűleg az egyik legszebb és legérdekesebb ásvány. A sávok színei kék, lila, zöld, vízkék és rózsaszín. A fluorit fokozottan védelmező kristály, különösen pszichikai szinten. Segít felismerni, valamint kizárni a lelki manipulációt és a nem megfelelő szellemi hatást. Tisztítja és stabilizálja az aurát. Blokkolja a geopatikus stressz minden fajtáját. A testben mindent tisztít, megszűr, eloszlat és újraszervez, ami nincs megfelelő állapotban. A fluorit feloldja a megmerevedett viselkedésmintákat, növeli a magabiztosságot, ügyességet. Fejleszti a fizikai és a szellemi összerendezettséget, valamint megakadályozza a mentális rendellenességet. Segít, elengedi a megkövesedett elképzeléseket, és a nézőpontot tágítva túllépni a szűklátókörűségen. Szétoszlatja az illúziókat, felfedi az igazságot. Nagyon hasznos, ha pártatlanul és objektíven kell állást foglalnunk. A tanulás kitűnő segítője, növeli a figyelem–összpontosítást és a gyors gondolkodást. Érzelmileg stabilizáló hatása van, a kapcsolatokban az egyensúly fontosságára tanít. Fizikailag erősíti az egyensúly és a koordinációt. Jótékonyan hat az immunrendszerre, a csontozatra, a bőrre, az ízületekre és a légutakra. Elixírként alkalmazva hatásos a vírusokkal szemben, ajánlják megfázás és influenza esetén.

Fontos tudnod, hogy a leírásokban az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket ásványokkal foglalkozó szakirodalmakból és különböző weboldalakról gyűjtöttünk össze. Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki a hagyományos orvoslást és nem minősülnek gyógyászati eszköznek. Betegség esetén mindenképp fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

Forrás: Karen Frazier: Gyógyító kristályok, Michael Gienger: A kristálygyógyászat tankönyve, Judy Hall: Kristálybiblia kötetei, Google.

További információk

Méret

15 cm, 16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm