Barion Pixel

Csakra harmonizáló ásvány ékszer szett

Csakra harmonizáló ásvány ékszer szett

Webáruházunkban egyedi elképzelések alapján készült, kézműves termékek közül válogathatsz. Az ékszereket ízléses organza tasakba csomagolva küldjük. A karkötőt egyedileg a méretedre igazítjuk, a rendelésnél kérlek a szoros csuklóméreted jelöld meg.

4990Ft5190Ft

Megosztási lehetőségek:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Leírás

A karkötőből és nyakláncból álló csakra harmonizáló szett, 8 mm-es karneol és matt achát ásványgyöngyökből készült, acél kiegészítőkkel. Az ékszerek ásványai a szakrális-csakrához kapcsolódnak.

KREATÍV VAGYOK!
A szakrális csakra, színe a narancssárga. Ez a csakra a nemi szervek működését és a nemi energiát szabályozza. A has, a nemi szervek és a hát alsó részében helyezkedik el.  Az önbecsülést képviseli, az alkalmazkodás képességét adja, az öröm és az élvezetek helye, lehetővé teszi a másokkal való összekapcsolódást. Ha ez a csakra beszűkül, vagy az energia megreked, előfordulhatnak epe-, májproblémák, depresszió vagy az idegrendszerrel kapcsolatos problémák. Alulműködésére utal a túlzott fáradékonyság, alacsony libidó, túlzott félénkség és visszahúzódása, túlműködésére utaló érzés a túlzott érzelmesség, de a függőségek és szorongások is ide köthetők. A narancsszínű ásványok élénkítenek, vitalizálnak. Jó hatással vannak a keringésre, az erekre biztosítják az egyenletes energiaelosztást testünkben. Jótékonyan hatnak az anyagcserére, a nemi szervek működésére, a szövetek növekedésére. Lelki síkon az életminőségre hatnak. A narancsszín vidámságot, örömöt hoz, harmóniát és egyensúlyt teremt. Erősíti az igazságérzetet, a kreativitást és a spontaneitás készségét. A csakrához kapcsolódó ásványok: karneol, narancs holdkő, vörös jáspis, tűzopál.

Az ékszer ásványainak leírása:

ACHÁT
Csillagjegyek: Bika, Ikrek, Oroszlán, Rák, Skorpió.
Az achát ásványt már az ókorban is nagy becsben tartották, mint szerencsehozó és védelmező követ. Erős földelő ásvány, támogatja fizikai, szellemi és érzelmi egészségünk. Nyugtató kő, oldja a stresszt, gyógyítja az érzelmi sérüléseket. Fejleszti a szellemi tevékenységet az emlékezőképességet. Az achát elnyeli a negatív energiákat, segíti a spirituális fejlődést, védi és tisztítja az aurát. Hatása rendkívül sokoldalú, fajtái egyedi tulajdonságokkal rendelkeznek. Általánosságban jótékony hatással vannak az immunrendszerre, emésztésre, a vérre, a pajzsmirigyre illetve a hasnyálmirigyre.

KARNEOL – Hozzárendelhető csakrák a gyökér-csakra és a szakrális-csakra.
Csillagjegyek: Kos, Bika, Ikrek, Oroszlán, Szűz, Vízöntő, Skorpió, Rák.
A karneol életszeretetre tanít, felszabadítja bennünk az örömöt. Fokozza a kreativitást az önbecsülést, ráébreszt önmagunk értékeire. Oldja a félelmet, fájdalmat és a bizonytalanságot. A karneolt ajánlják anyagcsere zavarok, gyomor és bélproblémák valamint “női” betegségek esetén. Jól hat a vérre és az idegekre.

Fontos tudnod, hogy a leírásokban az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket ásványokkal foglalkozó szakirodalmakból és különböző weboldalakról gyűjtöttünk össze. Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki a hagyományos orvoslást és nem minősülnek gyógyászati eszköznek. Betegség esetén mindenképp fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

Forrás: Karen Frazier: Gyógyító kristályok, Michael Gienger: A kristálygyógyászat tankönyve, Judy Hall: Kristálybiblia kötetei, Google.

További információk

Karkötő méret

15 cm, 16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm

Nyaklánc méret

45 cm, 50 cm, 55 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.