Barion Pixel

Csakra harmonizáló ásvány ékszer szett

Csakra harmonizáló ásvány ékszer szett

Webáruházunkban egyedi elképzelések alapján készült, kézműves termékek közül válogathatsz. Az ékszereket ízléses organza tasakba csomagolva küldjük. A karkötőt egyedileg a méretedre igazítjuk, a rendelésnél kérlek a szoros csuklóméreted jelöld meg.

4990Ft5190Ft

Megosztási lehetőségek:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Leírás

A karkötőből és nyakláncból álló csakra harmonizáló szett 8 mm-es gránát és mokait ásványgyöngyökből készült, acél kiegészítőkkel. Az ékszerek ásványai a gyökér-csakrához kapcsolódnak.

BIZTONSÁGBAN VAGYOK! MAGABIZTOS VAGYOK! TELE VAGYOK ENERGIÁVAL!
A gyökér csakra, színe a tűzpiros. Ez a csakra a földdel áll kapcsolatban a gerincoszlop tövénél található. Az önfenntartást és a stabilitást képviseli, a fizikai léthez való kötődést, a testi egészséget, a túlélést és a bőséget. Irányítja a vesék, a belek és az emésztőrendszer működését. Alulműködésére utaló érzések a bizonytalanság, szorongás és önbizalom hiánya, túlműködésére a türelmetlenség, hergelő -, egoista -, agresszív viselkedés utalhat. A vörös ásványok gyorsítanak, hevítenek, élénkítik lelki élményeinket, erősítik a belső képvilágunkat. Felerősítik érzéseinket főként az elemi érzéseket, mint a szeretet és a gyűlölet. Felszítják belső tüzünket, akaraterőt és kitartást adnak. Serkentik szellemi fejlődésünket, felébresztik bennünk a segítőkészséget. Hatással vannak az erekre így a vérre is, stimulálják a vékonybél működését, javítják a vitamin-, ásványi-, és tápanyag felvételt. A csakrához kapcsolódó ásványok: gránát, rubin, hematit, achát, füstkvarc, obszidián, ónix, turmalin.

Az ékszer ásványainak leírása:

GRÁNÁT – Hozzárendelhető csakra a gyökér-csakra.
Csillagjegyek: Kos, Oroszlán, Ikrek, Skorpió, Nyilas, Bak.
A gránát hatékony energetizáló és regeneráló kő. Régen védelmet nyújtó talizmánként használták. Ajánlják krízisben, kilátástalannak tűnő helyzetek és trauma estén. Fokozza, aktivizálja a túlélési ösztönt, bátorságot, hitet ad reménytelennek tűnő helyzetekben. Aktivál más kristályokat és erősíti azok hatásait. Regenerálja a test sejtjeit, serkenti az anyagcserét, tisztítja és új energiával tölti fel a vért. Ajánlják gyulladások esetén, elősegíti a sebek gyógyulását, ásványi anyagok vitaminok felszívódását. Energiát, ellenállóerőt ad, támogatja az immunrendszert.

MOKAIT – Hozzárendelhető csakra a gyökér-csakra.
Csillagjegyek: Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Skorpió, Nyilas, Halak, Szűz, Bak.
A mokait jáspis harmonizáló hatását kifejti egész testünkre. Kiegyensúlyozottabbá tesz, a belső nyugalom és béke érzését kelti bennünk, szellemi túlterheltség esetén is ajánlják. Vitalizál, erőt ad, könnyebbé teszi a fizikai igénybevételt. Segíti a sebek gyógyulását,erősíti az immunrendszert és a hasnyálmirigyet, tisztító hatással van a vérre.

Fontos tudnod, hogy a leírásokban az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket ásványokkal foglalkozó szakirodalmakból és különböző weboldalakról gyűjtöttünk össze. Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki a hagyományos orvoslást és nem minősülnek gyógyászati eszköznek. Betegség esetén mindenképp fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

Forrás: Karen Frazier: Gyógyító kristályok, Michael Gienger: A kristálygyógyászat tankönyve, Judy Hall: Kristálybiblia kötetei, Google.

További információk

Karkötő méret

15 cm, 16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm

Nyaklánc méret

45 cm, 50 cm, 55 cm