Barion Pixel

Regalit – Türkinit – cseh gyöngy ékszer szett

Regalit – Türkinit – cseh gyöngy ékszer szett

Webáruházunkban egyedi elképzelések alapján készült, kézműves termékek közül válogathatsz. Az ékszereket ízléses organza tasakba csomagolva küldjük.

7990Ft8190Ft

Megosztási lehetőségek:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Leírás

Az ékszer szett nyakláncból, karkötőből és fülbevalóból áll. Készítéséhez 4mm-es cseh gyöngyöket valamint 6 és 8mm-es festett regalit és türkinit ásványgyöngyöket használtam, összesen 143 darabot, acélsodronyra fűzve acél kiegészítőkkel. A nyaklánc hossza 51cm, a fülbevaló 3,5cm, a karkötő mérete válaszható. A karkötő méretének kiválasztásánál a szoros csuklóméretedhez adj hozzá 1-1,5cm kényelmi bőséget, majd az így kapott méretet jelöld meg a rendelésnél.

Az ékszer ásványainak leírása:

REGALIT/CSÁSZÁRKŐ
Akaraterő és energia köve. Stresszes időkben támogat, a nyugalmat és a teljesség érzését biztosítja. Gondoskodik a védelemről, elnyeli a negatív energiát, tisztítja és összehangolja a csakrákat, valamint az aurát. Tisztítja az elektromágneses és a környezeti szennyeződést Bátorságot biztosít ahhoz, hogy félelmet nem ismerve szembenézzünk a problémákkal, és elősegíti az önmagunkkal szembeni őszinteséget. Elősegíti az ásványi anyagok felszívódását, erősíti az immunrendszert. Bátorrá, dinamikussá, szellemileg élénkké tesz.Serkenti a keringést.

TÜRKINIT – FESTETT HOWLIT – Hozzárendelhető csakra a szakrális-csakra.
Csillagjegy: Bika, Vízöntő, Nyilas.
A howlit a súlyproblémákkal küszködő emberek köve. Segíti a fogyást és a salaktalanítást, csökkenti a folyadék raktározást. Enyhíti a bélzavarokat, gyomorégést, hányingert. Erősíti a kitartást és az akaratot, segíti a a testi,lelki blokádok minden fajtájának leépítését.

Fontos tudnod,hogy a leírásokban az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket ásványokkal foglalkozó szakirodalmakból és különböző weboldalakról gyűjtöttünk össze. Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki a hagyományos orvoslást és nem minősülnek gyógyászati eszköznek. Betegség esetén mindenképp fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

Forrás: Karen Frazier: Gyógyító kristályok, Michael Gienger: A kristálygyógyászat tankönyve, Judy Hall: Kristálybiblia kötetei, Google.

További információk

Méret

15 cm, 16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm