Barion Pixel

Unakit szemcse ásvány karkötő

Unakit szemcse ásvány karkötő

Webáruházunkban egyedi elképzelések alapján készült, kézműves termékek közül válogathatsz. Az ékszereket ízléses organza tasakba csomagolva küldjük. A karkötőt egyedileg a méretedre igazítjuk, a rendelésnél kérlek a szoros csuklóméreted jelöld meg.

2990Ft

Elfogyott

Megosztási lehetőségek:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Leírás

A karkötő memória drótra fűzött, 6-8mm-es unakit szemcse ásványgyöngyökből készült. A karkötő hossza 90cm, végeit 6mm-es unakit ásványgyöngyök zárják.

Az ékszer ásványainak leírása:

UNAKIT – Hozzárendelhető csakrák a napfonat-csakra és a szív-csakra.
Csillagjegyek: Kos, Mérleg.
Az unakit nyugtató hatású, energiával tölt fel a testet-lelket egyaránt. Segíti a nyugodt pihenést, oldja a feszültséget, szorongást, támogató energiát ad a bánat, szomorúság feldolgozásához. Optimizmust, akaraterőt és önbizalmat ad az újrakezdéshez, segít feldolgozni életünk nehézségeit. Támogatja a szervezet regenerálódását, az immunrendszer működését, az emésztést, serkenti a hajnövekedést valamint jó hatással van a bőrre.

Fontos tudnod,hogy a leírásokban az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket ásványokkal foglalkozó szakirodalmakból és különböző weboldalakról gyűjtöttünk össze. Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki a hagyományos orvoslást és nem minősülnek gyógyászati eszköznek. Betegség esetén mindenképp fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

Forrás: Karen Frazier: Gyógyító kristályok, Michael Gienger: A kristálygyógyászat tankönyve, Judy Hall: Kristálybiblia kötetei, Google.