Barion Pixel

Turmalinkvarc szemcse ásvány karkötő

Turmalinkvarc szemcse ásvány karkötő

Webáruházunkban egyedi elképzelések alapján készült, kézműves termékek közül válogathatsz. Az ékszereket ízléses organza tasakba csomagolva küldjük. A karkötőt egyedileg a méretedre igazítjuk, a rendelésnél kérlek a szoros csuklóméreted jelöld meg.

1990Ft2190Ft

Megosztási lehetőségek:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Leírás

A karkötő rugalmas ékszerdamilra fűzött, 6-8mm-es gömbölyített turmalinkvarc ásványgyöngyökből az angyalka medál pedig 8mm-es turmalinkvarc és 6mm-es hegyikristály ásványgyöngyökből készült acél és nikkelmentes kiegészítőkkel.

Az ékszer ásványainak leírása:

TURMALINKVARC – Hozzárendelhető csakra a gyökér-csakra.
Csillagjegy: Ikrek.
A turmalin kvarc a hegyikristály és a sörl keveréke, amelyben egyesül az egyik gyógyereje a másik oltalmazó erejével. Széles körű a felhasználási területe, ajánlják izületi gyulladás, motiváció hiány, szellemi feszültség, kimerültség és alkohol problémák esetén. Tudatosítja az agressziót és segít annak kezelésében. Hatásos földelő kő. Tisztítja az aurát.

Fontos tudnod,hogy a leírásokban az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket ásványokkal foglalkozó szakirodalmakból és különböző weboldalakról gyűjtöttünk össze. Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki a hagyományos orvoslást és nem minősülnek gyógyászati eszköznek. Betegség esetén mindenképp fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

Forrás: Karen Frazier: Gyógyító kristályok, Michael Gienger: A kristálygyógyászat tankönyve, Judy Hall: Kristálybiblia kötetei, Google.

További információk

Méret

15 cm, 16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm