Barion Pixel

Szuper 7 ásvány karkötő

Szuper 7 ásvány karkötő

Webáruházunkban egyedi elképzelések alapján készült, kézműves termékek közül válogathatsz. Az ékszereket ízléses organza tasakba csomagolva küldjük. A karkötőt egyedileg a méretedre igazítjuk, a rendelésnél kérlek a szoros csuklóméreted jelöld meg.

5490Ft5990Ft

Megosztási lehetőségek:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Leírás

A karkötő rugalmas ékszerdamilra fűzött, 8mm-es szuper 7 ásványgyöngyökből készült, acél kiegészítőkkel.

Az ékszer ásványainak leírása:

SZUPER HETES
A „Szuper 7” hét különböző ásvány csodálatos együttese. Hét zárványból álló kvarc, amely így szinergikusan jóval nagyobb gyógyítási frekvenciát eredményez, mint az összetevők önmagukban. Hegyikristály, Kvarc, Ametiszt, Füstkvarc, Rutil, Cacoxenit, Geothit és Lepidocrocit. Ez a 7 energia együttesen olyan erőteret, frekvenciát hoz létre, amely elősegíti a lelki fejlődést a létezés minden szintjén. A Szuper 7 kristályok segítenek a tudatalatti számára, emlékeztetnek arra, hogy miért vagy itt, mi a szereped és hogyan élheted meg az életed, a céljaid a legmagasabb fokig. Ezek a kristályok azonosítják, a hátráltató erőket, melyek távol tartanak életed céljától, és ami a legfontosabb, hogyan lehet ezt a belső fájdalmat átalakítani fejlődéssé. A Szuper 7-ek könyörtelenek, nem adják fel! Itt vannak, hogy felébresszék a tudat nagyszerűségét, hogy felébresszék az emberiséget egy megvilágosodott létformába. Segítenek abban, hogy a földi lét, a megtestesülés jó fizikai élmény legyen a Földön.

Fontos tudnod,hogy a leírásokban az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket ásványokkal foglalkozó szakirodalmakból és különböző weboldalakról gyűjtöttünk össze. Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki a hagyományos orvoslást és nem minősülnek gyógyászati eszköznek. Betegség esetén mindenképp fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

Forrás: Karen Frazier: Gyógyító kristályok, Michael Gienger: A kristálygyógyászat tankönyve, Judy Hall: Kristálybiblia kötetei, Google.

További információk

Méret

15 cm, 16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm