Barion Pixel

Óceán jáspis ásvány karkötő

Óceán jáspis ásvány karkötő

Webáruházunkban egyedi elképzelések alapján készült, kézműves termékek közül válogathatsz. Az ékszereket ízléses organza tasakba csomagolva küldjük. A karkötőt egyedileg a méretedre igazítjuk, a rendelésnél kérlek a szoros csuklóméreted jelöld meg.

3290Ft3690Ft

Megosztási lehetőségek:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Leírás

A karkötő rugalmas ékszerdamilra fűzött, 8mm-es óceán-jáspis ásványgyöngyökből készült.

Az ékszer ásványainak leírása:

ÓCEÁN JÁSPIS
A óceán jáspis érzelmeket gyógyító hatása igen erőteljes. Segíti önmagunk és mások elfogadását, támogatja szellemi fejlődésünket. Növeli türelmünket és pozitív vibrációjának segítségével jókedvre derít. Az óceán jáspist ajánlják emésztőrendszeri problémák esetén, csökkenti ezen területek fájdalmát, gyulladásos megbetegedéseit,valamint a torok és hangszálak megbetegedésinél is alkalmazzák. Minden csakrához és csillagjegyhez kapcsolódik.

Fontos tudnod,hogy a leírásokban az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket ásványokkal foglalkozó szakirodalmakból és különböző weboldalakról gyűjtöttünk össze. Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki a hagyományos orvoslást és nem minősülnek gyógyászati eszköznek. Betegség esetén mindenképp fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

Forrás: Karen Frazier: Gyógyító kristályok, Michael Gienger: A kristálygyógyászat tankönyve, Judy Hall: Kristálybiblia kötetei, Google.

 

További információk

Méret

15 cm, 16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm