Barion Pixel

Nemesszerpentin ásvány karkötő

Nemesszerpentin ásvány karkötő

Webáruházunkban egyedi elképzelések alapján készült, kézműves termékek közül válogathatsz. Az ékszereket ízléses organza tasakba csomagolva küldjük. A karkötőt egyedileg a méretedre igazítjuk, a rendelésnél kérlek a szoros csuklóméreted jelöld meg.

2790Ft3190Ft

Megosztási lehetőségek:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Leírás

A karkötő rugalmas ékszerdamilra fűzött, 10mm-es nemesszerpentin ásványgyöngyökből készült.

Az ékszer ásványainak leírása:

NEMESSZERPENTIN
Az önmagunkkal szembeni őszinteség köve.  Kiegyensúlyozottá és nyugodttá tesz, megtalálhatjuk vele belső békénket. Erősíti szellemi képességeinket, jótékony hatással bír krónikus fáradtság esetén.
A szerpentin egyensúlyt teremt a szervezet magnéziumhiányos állapota esetén, ajánlják görcsök és a migrén minden fajtája ellen. Erősíti a test összes mirigyét, a beleket, szabályozza a szívműködést. Sámáni kő, segít megszabadulnunk a múlt hulladékától, hogy feltárhassuk lényünk magvát.

Fontos tudnod,hogy a leírásokban az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket ásványokkal foglalkozó szakirodalmakból és különböző weboldalakról gyűjtöttünk össze. Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki a hagyományos orvoslást és nem minősülnek gyógyászati eszköznek. Betegség esetén mindenképp fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

Forrás: Karen Frazier: Gyógyító kristályok, Michael Gienger: A kristálygyógyászat tankönyve, Judy Hall: Kristálybiblia kötetei, Google.

 

További információk

Méret

15 cm, 16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm