Barion Pixel

Morganit ásvány karkötő cirkónia gyönggyel

Morganit ásvány karkötő cirkónia gyönggyel

Webáruházunkban egyedi elképzelések alapján készült, kézműves termékek közül válogathatsz. Az ékszereket ízléses organza tasakba csomagolva küldjük. A karkötőt egyedileg a méretedre igazítjuk, a rendelésnél kérlek a szoros csuklóméreted jelöld meg.

3790Ft3990Ft

Megosztási lehetőségek:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Leírás

A karkötő rugalmas ékszerdamilra fűzött, 8mm-es morganit ásványgyöngyökből készült, 10mm-es cirkónia gyönggyel és nikkelmentes kiegészítőkkel.

Az ékszer ásványainak leírása:

MORGANIT – Hozzárendelhető csakra a szív-csakra.
Csillagjegy: Mérleg, Ikrek.
Vonzza és életben tartja a szerelmet. Szeretettel hatja át gondolatainkat és cselekedeteinket. Teret enged annak, hogy élvezzük az életet és szeressünk élni. Jótékonyan hat az idegekre, csillapítja a stressz tüneteit. Gyógyító hatását ajánlják stresszbetegségek, szív és potencia problémák esetén.

Fontos tudnod,hogy a leírásokban az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket ásványokkal foglalkozó szakirodalmakból és különböző weboldalakról gyűjtöttünk össze. Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki a hagyományos orvoslást és nem minősülnek gyógyászati eszköznek. Betegség esetén mindenképp fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

Forrás: Karen Frazier: Gyógyító kristályok, Michael Gienger: A kristálygyógyászat tankönyve, Judy Hall: Kristálybiblia kötetei, Google.

További információk

Méret

15 cm, 16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm