Barion Pixel

Lepidolit ásvány karkötő

Lepidolit ásvány karkötő

Webáruházunkban egyedi elképzelések alapján készült, kézműves termékek közül válogathatsz. Az ékszereket ízléses organza tasakba csomagolva küldjük. A karkötőt egyedileg a méretedre igazítjuk, a rendelésnél kérlek a szoros csuklóméreted jelöld meg.

3590Ft3990Ft

Megosztási lehetőségek:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Leírás

A karkötő rugalmas ékszerdamilra fűzött, 10mm-es lepidolit ásványgyöngyökből készült.

Az ékszer ásványainak leírása:

LEPIDOLIT – Hozzárendelhető csakra a korona-csakra.
Csillagjegy: Mérleg.
A lepidolit enyhíti a lelki terheinket, hatásos félelmekkel és haraggal szemben. Javítja az önfegyelmet, aktiválja döntőképességünket, segít céljaink elérésében. Nyugtató hatása miatt használatát javasolják, alvási zavarok, stressz, hiperaktivitás esetén. Jól hat a bőrre, a hormonrendszerre, enyhíti az idegfájdalmakat, ideggyulladásokat.

Fontos tudnod,hogy a leírásokban az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket ásványokkal foglalkozó szakirodalmakból és különböző weboldalakról gyűjtöttünk össze. Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki a hagyományos orvoslást és nem minősülnek gyógyászati eszköznek. Betegség esetén mindenképp fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

Forrás: Karen Frazier: Gyógyító kristályok, Michael Gienger: A kristálygyógyászat tankönyve, Judy Hall: Kristálybiblia kötetei, Google.

 

További információk

Méret

15 cm, 16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm