Barion Pixel

Larvikit ásvány karkötő cirkónia gyönggyel

Larvikit ásvány karkötő cirkónia gyönggyel

Webáruházunkban egyedi elképzelések alapján készült, kézműves termékek közül válogathatsz. Az ékszereket ízléses organza tasakba csomagolva küldjük. A karkötőt egyedileg a méretedre igazítjuk, a rendelésnél kérlek a szoros csuklóméreted jelöld meg.

3990Ft

Megosztási lehetőségek:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Leírás

A karkötő rugalmas ékszerdamilra fűzött, 11mm-es fazettált larvikit ásványgyöngyökből készült, 10mm-es cirkónia gyönggyel és nikkelmentes kiegészítőkkel.

Az ékszer ásványainak leírása:

LARVIKIT – Hozzárendelhető csakrák a szív-csakra, torok-csakra és a korona-csakra.
Csillagjegy: Mérleg.
A larvikit életerővel és fiatalsággal tölti fel a fizikai testet. Nyugtatja az idegeket, méregtelenítő hatású. Támogatja az érzelmi gyógyulást valamint segít abban, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból. Segíti az elme munkáját tanulási folyamatok esetén, de támogatást nyújthat nehéz helyzetekben mikor a józan észre és az elemző értelemre támaszkodva kell meghoznunk döntéseinket. Segít rugalmasan megbirkózni az élettel és arra biztat, ne töprengjünk sokat a problémákon legyünk alkalmazkodóak.

Fontos tudnod,hogy a leírásokban az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket ásványokkal foglalkozó szakirodalmakból és különböző weboldalakról gyűjtöttünk össze. Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki a hagyományos orvoslást és nem minősülnek gyógyászati eszköznek. Betegség esetén mindenképp fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

Forrás: Karen Frazier: Gyógyító kristályok, Michael Gienger: A kristálygyógyászat tankönyve, Judy Hall: Kristálybiblia kötetei, Google.

További információk

Méret

15 cm, 16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm