Barion Pixel

Kunzit – Ametiszt – Hegyikristály ásvány karkötő cirkónia gyönggyel

Kunzit – Ametiszt – Hegyikristály ásvány karkötő cirkónia gyönggyel

Webáruházunkban egyedi elképzelések alapján készült, kézműves termékek közül válogathatsz. Az ékszereket ízléses organza tasakba csomagolva küldjük. A karkötőt egyedileg a méretedre igazítjuk, a rendelésnél kérlek a szoros csuklóméreted jelöld meg.

4490Ft4890Ft

Megosztási lehetőségek:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Leírás

A karkötő rugalmas ékszerdamilra fűzött, 8mm-es kunzit, ametiszt és hegyikristály ásványgyöngyökből készült, 10 mm-es cirkónia gyönggyel és nikkelmentes kiegészítőkkel.

Az ékszer ásványainak leírása:

KUNZIT – Hozzárendelhető csakra a szív-csakra.
Csillagjegy: Halak, Mérleg.
SZERETET KŐ. A kunzit a szeretet, a nyugalom és a kreativitás köve. Felszabadít félelmeink, korlátaink alól, megtanít a megbocsátásra. Segíti a kommunikációt, a kritika elfogadását, fejleszti a tolerancia készséget, szolgálatkészségre tanít. Támogatja az immunrendszert, az idegrendszert és a keringést. Terhes nőknek is ajánlják, megkönnyíti a várandósság időszakát.

AMETISZT – Hozzárendelhető csakrák a gyökér-csakra és a napfonat-csakra.
Csillagjegyek: Kos, Szűz, Skorpió, Nyilas, Vízöntő, Halak.
Az ametiszt természetes nyugtató, blokkolja a stressz és a negatív környezeti energiákat. Az életünk minden területén a megfontoltságot támogatja. Szellemileg segít, hogy összeszedettebbek legyünk, jobban tudjunk koncentrálni. Fejleszti az érzelmi kiegyensúlyozottságot, enyhíti a szomorúságot, bánatot,belső nyugtalanságot. Elűzi a haragot, dühöt, félelmet. Rendkívül jól hat az agy működésére, immunrendszerre, idegekre, ízületekre. Tisztítja a vért, jótékonyan hat a vérnyomás problémákra. Az ametiszt a „szenvedély köve” a mániás viselkedések mindegyikére jól hat.

HEGYIKRISTÁLY – Hozzárendelhető csakra a korona-csakra.
Csillagjegyek: Ikrek, Kos, Halak, Bak, Mérleg, Oroszlán, Rák.
A hegyikristály minden gyógyító kövek „legjobbja” a mesterkristályok egyike. Erősíti a testet, lelket és a szellemet egyaránt. Fokozza, erősíti az összes ásvány hatását. A hegyikristály gyógyító hatását végtelennek mondják.

Fontos tudnod,hogy a leírásokban az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket ásványokkal foglalkozó szakirodalmakból és különböző weboldalakról gyűjtöttünk össze. Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki a hagyományos orvoslást és nem minősülnek gyógyászati eszköznek. Betegség esetén mindenképp fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

Forrás: Karen Frazier: Gyógyító kristályok, Michael Gienger: A kristálygyógyászat tankönyve, Judy Hall: Kristálybiblia kötetei, Google.

További információk

Méret

15 cm, 16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm