Barion Pixel

Hemimorfit – Rózsakvarc – Hegyikristály ásvány karkötő

Hemimorfit – Rózsakvarc – Hegyikristály ásvány karkötő

Webáruházunkban egyedi elképzelések alapján készült, kézműves termékek közül válogathatsz. Az ékszereket ízléses organza tasakba csomagolva küldjük. A karkötőt egyedileg a méretedre igazítjuk, a rendelésnél kérlek a szoros csuklóméreted jelöld meg.

4790Ft4990Ft

Megosztási lehetőségek:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Leírás

A karkötő rugalmas ékszerdamilra fűzött 8mm-es hemimorfit, rózsakvarc aura, roppantott hegyikristály és rózsakvarc korong ásványgyöngyökből készült.

Az ékszer ásványainak leírása:

HEMIMORFIT – Hozzárendelhető csakrák a szív-csakra és a torok-csakra.
Csillagjegyek: Ikrek, Mérleg.
A hemimorfit rendkívül erős védelmező kő, különösen az ártó, negatív gondolatok és idegen befolyások ellen hatásos. Nyugodtságot és a békésséget hoz. Megmutatja, hogyan fejlesszük belső erőinket és hogyan teljesítsük ki a bennünk rejlő lehetőségeket. Megkönnyíti az egy célra való összpontosítást segít, hogy terveink megvalósítása során energikusak, tettre készek és kitartóak legyünk. A kő rezgése növeli az örömöt, ezáltal segít az érzelmi állapot javításában. Hasznos azok számára, akik kommunikációs képességeiken szeretnének javítani. Segít abban, hogy összehangolódjunk másokkal és megértsük egymást. Erős energiája van a szívcsakrában, empatikus rezgése segíthet a kapcsolati problémák megoldásában, elősegítheti a párok közötti jobb kommunikációt. Segíti a spirituális fejlődést.

RÓZSAKVARC – Hozzárendelhető csakra a szív-csakra.
Csillagjegyek: Bika, Rák, Mérleg.
A rózsakvarc a feltétel nélküli szeretet és a béke köve. Nyugtat, biztat, önszeretetet biztosít. Bevonzza a szerelmet vagy meglévő kapcsolatunkat erősíti, enyhíti a szerelmi csalódást. Erősíti az idegeket, de alvási zavarok, mozgási és egyensúlyzavarok, „női” betegségek esetén is ajánlják.

HEGYIKRISTÁLY – Hozzárendelhető csakra a korona-csakra.
Csillagjegyek: Ikrek, Kos, Halak, Bak, Mérleg, Oroszlán, Rák.
A hegyikristály minden gyógyító kövek „legjobbja” a mesterkristályok egyike. Erősíti a testet, lelket és a szellemet egyaránt. Fokozza, erősíti az összes ásvány hatását. A hegyikristály gyógyító hatását végtelennek mondják.

Fontos tudnod,hogy a leírásokban az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket ásványokkal foglalkozó szakirodalmakból és különböző weboldalakról gyűjtöttünk össze. Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki a hagyományos orvoslást és nem minősülnek gyógyászati eszköznek. Betegség esetén mindenképp fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

Forrás: Karen Frazier: Gyógyító kristályok, Michael Gienger: A kristálygyógyászat tankönyve, Judy Hall: Kristálybiblia kötetei, Google.

További információk

Méret

15 cm, 16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm