Barion Pixel

Hegyikristály – Krizolit ásvány karkötő Swarovski szív medállal

Hegyikristály – Krizolit ásvány karkötő Swarovski szív medállal

Webáruházunkban egyedi elképzelések alapján készült, kézműves termékek közül válogathatsz. Az ékszereket ízléses organza tasakba csomagolva küldjük. A karkötőt egyedileg a méretedre igazítjuk, a rendelésnél kérlek a szoros csuklóméreted jelöld meg.

4590Ft4990Ft

Megosztási lehetőségek:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Leírás

A karkötő rugalmas ékszerdamilra fűzött 8mm-es hegyikristály és 5mm-es fazettált krizolit ásványgyöngyökből készült,Swarovski szív medállal.

Az ékszer ásványainak leírása:

KRIZOLIT – Hozzárendelhető csakra a szív-csakra.
Csillagjegyek: Ikrek, Rák, Oroszlán.
A krizolit, másnéven peridot a szilikátásványok közé tartozó olivinsor ásványainak zöld színű drágakőváltozata. A peridot kifejezés valószínűleg az arab „ faridat” szóból származik, melynek jelentése „ékkő”. A krizolit a görög „krüszosz” arany és a „lithosz” kő szavakból származtatható. A krizolitot már Kr.e. az ősi Egyiptomban is használták ék- és gyógykőként egyaránt. A középkorban a bölcsesség, barátság kövének vélték valamint úgy tartották róla, hogy távol tartja az ártó szellemeket. A fejlődés és a szüntelen megújulás köve. Segítségünkre lehet kapcsolataink megértésében, bűntudatunk, lelkiismeret-furdalásunk az önmagunknak tett szemrehányásokból fakadó haragunk, dühünk levezetésében valamint hibáink felismerésében, tudatosításában és arra sarkal, hogy azokat jóvátegyük. Megnyitja a szívcsakrát, tisztítja a test energetikai rendszerét, védelmezi az aurát. Erősen méregtelenítő hatású, stimulálja az anyagcserét, jó hatással van a bőrre.

HEGYIKRISTÁLY – Hozzárendelhető csakra a korona-csakra.
Csillagjegyek: Ikrek, Kos, Halak, Bak, Mérleg, Oroszlán, Rák.
A hegyikristály minden gyógyító kövek „legjobbja” a mesterkristályok egyike. Erősíti a testet, lelket és a szellemet egyaránt. Fokozza, erősíti az összes ásvány hatását. A hegyikristály gyógyító hatását végtelennek mondják.

Fontos tudnod,hogy a leírásokban az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket ásványokkal foglalkozó szakirodalmakból és különböző weboldalakról gyűjtöttünk össze. Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki a hagyományos orvoslást és nem minősülnek gyógyászati eszköznek. Betegség esetén mindenképp fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

Forrás: Karen Frazier: Gyógyító kristályok, Michael Gienger: A kristálygyógyászat tankönyve, Judy Hall: Kristálybiblia kötetei, Google.

További információk

Méret

15 cm, 16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm