Barion Pixel

Foszfosziderit – Hegyikristály – Jade ásvány karkötő cirkónia gyönggyel

Foszfosziderit – Hegyikristály – Jade ásvány karkötő cirkónia gyönggyel

Webáruházunkban egyedi elképzelések alapján készült, kézműves termékek közül válogathatsz. Az ékszereket ízléses organza tasakba csomagolva küldjük. A karkötőt egyedileg a méretedre igazítjuk, a rendelésnél kérlek a szoros csuklóméreted jelöld meg.

3690Ft3890Ft

Megosztási lehetőségek:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Leírás

A karkötő rugalmas ékszerdamilra fűzött, 8 mm-es foszfosziderit, hegyikristály és színezett jade ásványgyöngyökből készült, 10 mm-es cirkónia gyönggyel és nikkelmentes kiegészítőkkel.

Az ékszer ásványainak leírása:

FOSZFOSZIDERIT – Hozzárendelhető csakrák a homlok-csakra és a szív-csakra.
Csillagjegy: Szűz.
A foszfoszideritről azt tartják, hogy kiváló gyógyító kő. A mindennapi életben segíti a stabilitást, egyensúlyban tart. Elűzi a haragot, kiváló nyugtató hatású, jótékonyan ha az időskori nyugtalanságra. Ajánlják álmatlanság ellen és stresszes időszakban. Hat a szívre, pajzsmirigyre, tüdőre, a hajra és a bőrre.

JADE – Hozzárendelhető csakrák a szív-csakra, a szakrális-csakra és a napfonat-csakra.
Csillagjegyek: Mérleg, Halak, Rák.
A jade elősegíti az anyagiakkal kapcsolatos pozitív gondolkodást és segíti értékelni, okosan használni azt amid van. Visszaadja a belső békét és nyugalmat. A bőség kristályaként is ismert. Elősegíti a méreganyagok kiválasztását, támogatja a testet, egyensúlyban tartja a bázis háztartást és a vízháztartást. Egyéb méregtelenítő kövekkel együtt használva erősítik egymás hatásait. Nyugtatja az idegeket, oldja a feszültséget, kimerültség esetén élénkítő hatású.

HEGYIKRISTÁLY – Hozzárendelhető csakra a korona-csakra.
Csillagjegyek: Ikrek, Kos, Halak, Bak, Mérleg, Oroszlán, Rák.
A hegyikristály minden gyógyító kövek „legjobbja” a mesterkristályok egyike. Erősíti a testet, lelket és a szellemet egyaránt. Fokozza, erősíti az összes ásvány hatását. A hegyikristály gyógyító hatását végtelennek mondják.

Fontos tudnod,hogy a leírásokban az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket ásványokkal foglalkozó szakirodalmakból és különböző weboldalakról gyűjtöttünk össze. Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki a hagyományos orvoslást és nem minősülnek gyógyászati eszköznek. Betegség esetén mindenképp fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

Forrás: Karen Frazier: Gyógyító kristályok, Michael Gienger: A kristálygyógyászat tankönyve, Judy Hall: Kristálybiblia kötetei, Google.

További információk

Méret

15 cm, 16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm