Barion Pixel

Fluorit szemcse ásvány karkötő

Fluorit szemcse ásvány karkötő

Webáruházunkban egyedi elképzelések alapján készült, kézműves termékek közül válogathatsz. Az ékszereket ízléses organza tasakba csomagolva küldjük. A karkötőt egyedileg a méretedre igazítjuk, a rendelésnél kérlek a szoros csuklóméreted jelöld meg.

3790Ft

Elfogyott

Megosztási lehetőségek:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Leírás

A karkötő memória drótra fűzött, 6-8mm-es fluorit szemcse ásványgyöngyökből készült. A karkötő hossza 90cm, végeit 6mm-es ametiszt gyöngyök zárják.

Az ékszer ásványainak leírása:

FLUORIT – Hozzárendelhető csakrák a torok-csakra, homlok-csakra és a korona-csakra.
Csillagjegyek: Vízöntő, Halak.
A fluorit fokozottan védelmező kristály, különösen pszichikai szinten. Segít felismerni, valamint kizárni a lelki manipulációt és a nem megfelelő szellemi hatást. Tisztítja és stabilizálja az aurát. Blokkolja a geopatikus stressz minden fajtáját. A testben mindent tisztít, megszűr, eloszlat és újraszervez, ami nincs megfelelő állapotban. A fluorit feloldja a megmerevedett viselkedésmintákat, növeli a magabiztosságot, ügyességet. Fejleszti a fizikai és a szellemi összerendezettséget, valamint megakadályozza a mentális rendellenességet. Segít elengedi a megkövesedett elképzeléseket, és a nézőpontot tágítva túllépni a szűklátókörűségen. Szétoszlatja az illúziókat, felfedi az igazságot. Nagyon hasznos, ha pártatlanul és objektíven kell állást foglalnunk. A tanulás kitűnő segítője növeli a figyelem–összpontosítást és a gyors gondolkodást. Érzelmileg stabilizáló hatása van a kapcsolatokban az egyensúly fontosságára tanít. Fizikailag erősíti az egyensúly és a koordinációt. Jótékonyan hat az immunrendszerre, a csontozatra, a bőrre, az ízületekre és a légutakra. Elixírként alkalmazva hatásos a vírusokkal szemben, ajánlják megfázás és influenza esetén.

Fontos tudnod,hogy a leírásokban az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket ásványokkal foglalkozó szakirodalmakból és különböző weboldalakról gyűjtöttünk össze. Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki a hagyományos orvoslást és nem minősülnek gyógyászati eszköznek. Betegség esetén mindenképp fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

Forrás: Karen Frazier: Gyógyító kristályok, Michael Gienger: A kristálygyógyászat tankönyve, Judy Hall: Kristálybiblia kötetei, Google.