Barion Pixel

Sasszem ásvány karkötő

Sasszem ásvány karkötő

Webáruházunkban egyedi elképzelések alapján készült, kézműves termékek közül válogathatsz. Az ékszereket ízléses organza tasakba csomagolva küldjük. A karkötőt egyedileg a méretedre igazítjuk, a rendelésnél kérlek a szoros csuklóméreted jelöld meg.

4990Ft5590Ft

Megosztási lehetőségek:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Leírás

A karkötő rugalmas ékszerdamilra fűzött, 8mm-es sasszem ásványgyöngyökből készült.

Az ékszer ásványainak leírása:

SASSZEM – Hozzárendelhető csakra a gyökér-csakra.
A sasszemet a tiszta látás kövének tartják
. Segítségével valós fényben látjuk önmagunkat és környezetünket, szépítés nélkül, hibáinkkal és gyengeségeinkkel együtt, melyek befolyásolják személyiségünket. Enyhíteni belső konfliktusainkat, oldja a lelki blokkokat. Növeli a toleranciát és rugalmasság képességét. Tisztítja és védi az aurát. Segítségünkre lehet nehéz élethelyzetek átvészelésében és az azt követő időszakban. A sasszem erősíti a szemeket és enyhíti azok fáradtságát. Jótékonyan hat érzékszerveinkre, az idegrendszerre, a vérkeringésre és a hormonháztartásra. Enyhíti a fejfájást és az asztma tüneteit.

Fontos tudnod,hogy a leírásokban az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket ásványokkal foglalkozó szakirodalmakból és különböző weboldalakról gyűjtöttünk össze. Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki a hagyományos orvoslást és nem minősülnek gyógyászati eszköznek. Betegség esetén mindenképp fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

Forrás: Karen Frazier: Gyógyító kristályok, Michael Gienger: A kristálygyógyászat tankönyve, Judy Hall: Kristálybiblia kötetei, Google.

További információk

Méret

15 cm, 16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm, 20 cm, 21 cm