Barion Pixel

Faopál ásvány karkötő

Faopál ásvány karkötő

Webáruházunkban egyedi elképzelések alapján készült, kézműves termékek közül válogathatsz. Az ékszereket ízléses organza tasakba csomagolva küldjük. A karkötőt egyedileg a méretedre igazítjuk, a rendelésnél kérlek a szoros csuklóméreted jelöld meg.

2990Ft3399Ft

Megosztási lehetőségek:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Leírás

A karkötő rugalmas ékszerdamilra fűzött, 8mm-es polírozott faopál ásványgyöngyökből készült.

Az ékszer ásványainak leírása:

FAOPÁL – Hozzárendelhető csakrák a szív-csakra, torok-csakra és a szakrális-csakra.
Csillagjegy: Vízöntő.
A faopál oldja a stresszt így kiegyensúlyozottságot biztosít, fokozza a bátorságot, a vitalitást valamint az örömöt és kreativitást. Oldja a félelmeket és a lelki blokkokat. Immunerősítő hatású ajánlják anyagcsere-, szív- és pajzsmirigyproblémák esetén, jótékonyan hat az ízületekre, a csontozatra, a hajra és a bőrre.

Fontos tudnod,hogy a leírásokban az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket ásványokkal foglalkozó szakirodalmakból és különböző weboldalakról gyűjtöttünk össze. Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki a hagyományos orvoslást és nem minősülnek gyógyászati eszköznek. Betegség esetén mindenképp fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

Forrás: Karen Frazier: Gyógyító kristályok, Michael Gienger: A kristálygyógyászat tankönyve, Judy Hall: Kristálybiblia kötetei, Google.

További információk

Méret

15 cm, 16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm, 20 cm, 21 cm