Barion Pixel

Csakra harmonizáló ásvány ékszer szett

Csakra harmonizáló ásvány ékszer szett

Webáruházunkban egyedi elképzelések alapján készült, kézműves termékek közül válogathatsz. Az ékszereket ízléses organza tasakba csomagolva küldjük. A karkötőt egyedileg a méretedre igazítjuk, a rendelésnél kérlek a szoros csuklóméreted jelöld meg.

4990Ft5190Ft

Megosztási lehetőségek:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Leírás

A karkötőből és nyakláncból álló csakra harmonizáló szett, 8 mm-es szodalit és színezett jade ásványgyöngyökből készült, acél kiegészítőkkel. Az ékszerek ásványai a torok-csakrához kapcsolódnak.

SZABADON ÉS ŐSZINTÉN FEJEZEM KI MAGAM!
A torok csakra, színe a kék. Ez a csakra a nyak tövében, a gége mögött helyezkedik el. Fő funkciója az önkifejezés, a kreativitás és a kommunikáció képessége.Ha ez a csakra elzáródik, gyakoriak lehetnek a megfázások, fertőzések és súlyproblémákat is okozhat. Alulműködésére utal a félénkség, befolyásolhatóság, túlműködésére az önelégültség, önteltség, erős kritikusság valamint a beszéd kényszer. A csakrához kapcsolódó ásványok: akvamarin, kalcedon, lapis lazuli, amazonit, angelit, apatit, fluorit, kianit, szodalit, türkiz.

Az ékszer ásványainak leírása:

SZODALIT -Hozzárendelhető csakra a torok-csakra.
Csillagjegyek: Kos, Oroszlán, Nyilas, Bak, Halak.
A szodalit nátriumkövet jelent (angol „sodium” nátrium). Mivel úgy 200 éve ismert, gyógyhatásával kapcsolatos feljegyzések nem állnak rendelkezésre. Erősíti az idealizmust és az igazságkeresést. A szodalit hatásával javítja a tudatos észlelőképességet, egyensúlyba hoz, megnyugtat és helyrebillenti az emocionális kiegyensúlyozatlanságot. Oldja az érzelmi gátakat és bűntudatot, általa szabadabbnak érezzük magunkat. Ajánlják ekcémára, nyirokproblémák és vércukorproblémák esetén. Hat a hasnyálmirigyre, vérnyomásra, pajzsmirigyre, szemre és az immunrendszerre.

Fontos tudnod, hogy a leírásokban az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket ásványokkal foglalkozó szakirodalmakból és különböző weboldalakról gyűjtöttünk össze. Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki a hagyományos orvoslást és nem minősülnek gyógyászati eszköznek. Betegség esetén mindenképp fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

Forrás: Karen Frazier: Gyógyító kristályok, Michael Gienger: A kristálygyógyászat tankönyve, Judy Hall: Kristálybiblia kötetei, Google.

További információk

Karkötő méret

15 cm, 16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm

Nyaklánc méret

45 cm, 50 cm, 55 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.