Barion Pixel

Csakra harmonizáló ásvány ékszer szett

Csakra harmonizáló ásvány ékszer szett

Webáruházunkban egyedi elképzelések alapján készült, kézműves termékek közül válogathatsz. Az ékszereket ízléses organza tasakba csomagolva küldjük. A karkötőt egyedileg a méretedre igazítjuk, a rendelésnél kérlek a szoros csuklóméreted jelöld meg.

4990Ft5190Ft

Megosztási lehetőségek:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Leírás

A karkötőből és nyakláncból álló csakra harmonizáló szett,  8 mm-es prehnit és mohaachát ásványgyöngyökből készült, acél kiegészítőkkel. Az ékszerek ásványai a szív-csakrához kapcsolódnak.

KÉPES VAGYOK SZERETNI! SZERETVE VAGYOK!
A szívcsakra, színe a zöld vagy rózsaszín. Ez a csakra a szív területén helyezkedik el, fő szerepe az önelfogadás. Itt találod meg a békédet, az egyensúlyt és az együttérzést. Ez az a hely, ahonnan mélyen tudsz szeretni és elégedettséget hozó kapcsolatokat teremthetsz. Ha a csakra beszűkül, vagy az energia itt megreked, probléma adódhat a tüdővel, a légzéssel és előfordulhatnak különböző bőrbetegségek. Alulműködésére utaló érzések közöny, paranoia, határozatlanság, unottság, másokhoz való kötődés túlzott vágya, túlműködésére utal az ítélkezés, a féltékenység, nyugtalanság, követelőzés, a depresszió és az önbántás. A zöld ásványok harmonizálnak. Stimulálják a májat és az epét így segítik a szervezet méregtelenítését és a regenerációs folyamatait. A zöld a remény színe. Életvidámmá, kezdeményezővé tesz, optimizmussal tölt fel, ezáltal könnyebben megbirkózhatunk a „szellemi mérgekkel”. A csakrához kapcsolódó ásványok: aventurin, rózsakvarc, kunzit, rodokrozit, rodonit, jade, amazonit, achát, fluorit, prehnit, lepidolit.

MOHAACHÁT – Hozzárendelhető csakra a szív-csakra.
Csillagjegyek: Ikrek, Rák, Bika.
A mohaachát a zöld különböző színeiben pompázik, lehet világos vagy sötét és a rajta lévő foltok lehetnek, fehérek, barnák vagy akár feketék. Még a modern irodalomban is gyakran felbukkan az a megjegyzés, hogy a mohaachát felerősíti az emberekben a természet szeretetét. Ez a stabilizáló kő erősen kapcsolódik a természethez. Úgy tartják, a mohaachát felfrissíti a lelket és képessé tesz bennünket arra, hogy minden meglássuk a jót és a szépet. Növeli az önbizalmat, erősíti a jellemvonásokat, a bizalom és a remény érzését. Oldja a félelmeket és a stresszt. Erősíti a kitartás képességét, támogatja az önkifejezést és a kommunikációt. Gyulladáscsökkentő, tisztítja a keringési és kiválasztó rendszert, erősíti az immunrendszert. Hasznunkra lehet az időjárás változás és környezetszennyezés kiváltotta érzékenységek esetén. Az új dolgok kezdete és gazdagság köve, vonzza a bőséget. Ez a kristály kettős feladatnak tesz eleget, a racionális ember figyelmét ráirányítja a megérzéseire és fordítva, az intuitív embert hozzásegíti, hogy a gyakorlati világban is feltalálja magát. A mohaachát segíti és gyorsítja szervezetünkben a regenerációt, gyulladáscsökkentő valamint serkenti a nyirokáramlást. Jótékonyan hat a fertőzésekre, megfázásra és az influenza tüneteire.

PREHNIT – Hozzárendelhető csakra a szív-csakra.
Csillagjegyek: Mérleg, Bika.
A prehnitet a 18. század végén fedezte fel Oberst Prehn, akiről a nevét is kapta. Gyógyhatásával kapcsolatos hagyományok nem állnak rendelkezésre. Színe zöld, polírozva fényes, átlátszó. Gyakran nevezik a prófécia kövének. A prehnit az előkerülő- elnyomómechanizmusok feloldásában, a kellemetlen igazságok elfogadásában segíthet így erősítve az egyéni identitásunkat. Mentálisan az értelem elemző oldalát erősíti, felgyorsítva az érzékbenyomások feldolgozását, fokozza a felfogóképességet. Serkenti a zsíranyagcserét, méregtelenítő hatású, serkenti a szervezet regenerálódását.

Fontos tudnod, hogy a leírásokban az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket ásványokkal foglalkozó szakirodalmakból és különböző weboldalakról gyűjtöttünk össze. Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki a hagyományos orvoslást és nem minősülnek gyógyászati eszköznek. Betegség esetén mindenképp fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

Forrás: Karen Frazier: Gyógyító kristályok, Michael Gienger: A kristálygyógyászat tankönyve, Judy Hall: Kristálybiblia kötetei, Google.

További információk

Karkötő méret

15 cm, 16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm

Nyaklánc méret

45 cm, 50 cm, 55 cm