Barion Pixel

Csakra harmonizáló ásvány ékszer szett

Csakra harmonizáló ásvány ékszer szett

Webáruházunkban egyedi elképzelések alapján készült, kézműves termékek közül válogathatsz. Az ékszereket ízléses organza tasakba csomagolva küldjük. A karkötőt egyedileg a méretedre igazítjuk, a rendelésnél kérlek a szoros csuklóméreted jelöld meg.

4990Ft5190Ft

Megosztási lehetőségek:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Leírás

A karkötőből és nyakláncból álló csakra harmonizáló szett, 8 mm-es kalcit és csipke achát ásványgyöngyökből készült, acél kiegészítőkkel. A ékszerek ásványai a napfonat-csakrához kapcsolódnak.

MEG TUDOM VALÓSÍTANI AZ ÁLMAIMAT!
A napfonat csakra, színe a sárga. Ez a csakra a személyiség az ego székhelye. Fő szerepe az önmeghatározási képesség. Az erőd, a célod, az életerőd és az önbecsülésed központja. Alulműködésére utal a bizalmatlanság, bizonytalanság, félelem, szorongás, kételkedés érzése, túlműködésére utaló jelek a munkamánia, a perfekcionizmus, agresszív viselkedés. A sárga és aranyszínű ásványok élénkítenek, életvidámmá tesznek. Jó hatással vannak az emésztésre, a máj, a lép, a hasnyálmirigy valamint az ideg-, és immunrendszer működésére. Általuk könnyebben léphetünk túl a depresszión, öntudatossá, bizakodóvá tesznek. A csakrához kapcsolódó ásványok: citrin, borostyán, tigrisszem, sárga kalcit, jáspis.

Az ékszer ásványainak leírása:

ACHÁT
Csillagjegyek: Bika, Ikrek, Oroszlán, Rák, Skorpió.
Az achát ásványt már az ókorban is nagy becsben tartották, mint szerencsehozó és védelmező követ. Erős földelő ásvány, támogatja fizikai, szellemi és érzelmi egészségünk. Nyugtató kő, oldja a stresszt, gyógyítja az érzelmi sérüléseket. Fejleszti a szellemi tevékenységet az emlékezőképességet. Az achát elnyeli a negatív energiákat, segíti a spirituális fejlődést, védi és tisztítja az aurát. Hatása rendkívül sokoldalú, fajtái egyedi tulajdonságokkal rendelkeznek. Általánosságban jótékony hatással vannak az immunrendszerre, emésztésre, a vérre, a pajzsmirigyre illetve a hasnyálmirigyre.

KALCIT
A kalcitok színtelen, fehér, sárga, barna, vöröses, kékes, fekete és zöld színekben fellelhetők. A kalcit, ahogy a neve is mutatja jórészt kalciumból áll, amely a leggyakrabban előforduló ásványi anyag az emberi szervezetben. A narancskalcit pozitív energiáját használhatjuk a szexualitás és kreativitás magasabb szintjeinek eléréséhez. Ezen felül érzelmi kiegyensúlyozó hatása van, segít félelmeink leküzdésében. Hangulatfokozó hatással bír, segít túllendülni mélyebb hangulati pontjainkon.  A kalcium, amely a kalcit fő alkotórésze, szükséges a véralvadáshoz, az idegrostok fejlődéséhez, a szabályos szívveréshez, illetve segíti a vas felszívódást a szervezetben. Ezen felül hatásos a csontozattal és ízülettel kapcsolatos problémák kezelésében. A kalcit erősíti az immunrendszert.

Fontos tudnod, hogy a leírásokban az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket ásványokkal foglalkozó szakirodalmakból és különböző weboldalakról gyűjtöttünk össze. Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki a hagyományos orvoslást és nem minősülnek gyógyászati eszköznek. Betegség esetén mindenképp fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

Forrás: Karen Frazier: Gyógyító kristályok, Michael Gienger: A kristálygyógyászat tankönyve, Judy Hall: Kristálybiblia kötetei, Google.

További információk

Karkötő méret

15 cm, 16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm

Nyaklánc méret

45 cm, 50 cm, 55 cm