Barion Pixel

Berill ásvány karkötő

Berill ásvány karkötő

Webáruházunkban egyedi elképzelések alapján készült, kézműves termékek közül válogathatsz. Az ékszereket ízléses organza tasakba csomagolva küldjük. A karkötőt egyedileg a méretedre igazítjuk, a rendelésnél kérlek a szoros csuklóméreted jelöld meg.

7590Ft8490Ft

Megosztási lehetőségek:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Leírás

A karkötő rugalmas ékszerdamilra fűzött, 10mm-es berill ásványgyöngyökből készült.

Az ékszer ásványainak leírása:

BERILL
Csillagjegyek: Ikrek, Rák, Skorpió, Halak.

A berill megtanít arra, hogy csak azt tegyük meg, amit valóban szükséges, segít megbirkózni a stresszel teli élettel, és a felesleges terhekkel. A tisztaságot jelképezi. Támogatást nyújt a lehetőségeink kiaknázásához, kiszűri a figyelemelterelő történéseket és csökkenti a bennünket érő szélsőséges hatásokat, hozzájárul a pozitív szemléletmód kialakításához. A berill serkenti a kiválasztás szerveit, erősíti a légzési és a keringési rendszert, fokozza a méreg– és a szennyező anyagokkal szembeni ellenállást. Jótékonyan hat a mirigyekre, vesére, májra, a szívre, a gyomorra és a szemekre. Elősegíti a szervezet méregtelenítését is. Nyugtató hatású kő.

Fontos tudnod,hogy a leírásokban az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket ásványokkal foglalkozó szakirodalmakból és különböző weboldalakról gyűjtöttünk össze. Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki a hagyományos orvoslást és nem minősülnek gyógyászati eszköznek. Betegség esetén mindenképp fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

Forrás: Karen Frazier: Gyógyító kristályok, Michael Gienger: A kristálygyógyászat tankönyve, Judy Hall: Kristálybiblia kötetei, Google.

További információk

Méret

15 cm, 16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm